Od*ebite vi koji ste 90ih sakrili svoju decu ovaj put! Poruka Bosanke zadivila sve! (FOTO)
Foto: facebook.com/Martina-Mlinarević-Sopta

Neka im je rekla

Od*ebite vi koji ste 90ih sakrili svoju decu ovaj put! Poruka Bosanke zadivila sve! (FOTO)

Književnica i blogerka Martina Mlinarević Sopta, napisala je tekst koji je posvetila svakom ratnom huškaču i poslala im jasnu poruku: Odjebite, nećemo rat!
Objavljeno: 08:39h

Odjebite od mog oca koji je tek dočekao penziju ispucalih ruku i pohabane duše jer nikad ništa nije dobio u životu osim svojim žuljevima, dok ste vi švercovali u ime tzv. nacionalnih interesa i svojih džepova.

Odjebite od svih drugih roditelja što rastežu život od prvog do prvog da im deca ne osete tegobu postojanja pod vašom kontrolom, dok vaša deca u napucanim bolidima vozikaju napućene starlete.

Odjebite od omladine koja masovno upisuje medicinsku školu samo da bi mogli da peru i masiraju švapske starce, ostavljajući svoje babe i dedove sa suzama u očima, dok vaše babe, tašte, stričevi, ujaci, ujne i drugi, postaju na papirima vlasnici najluksuznijih zdanja jer ni vaši imovinski kartoni ne mogu da podnesu toliko kriminala. Neće ići, majmuni. Malo više pameti ovaj put, lako povodljivi narode. Neka naš jedini patriotizam bude ovaj krov iznad svačije glave.

foto: AP

Naš individualni mikrosvet kao jedino bojno polje koje treba da se brani. Neka porodica bude jedina domovina i zastava na koju se kunemo. Jedini rat onaj u kome se borimo za što više poljubaca naše dece. I jedina eskalacija nereda neka se desi na krevetu sa voljenom osobom.

A oni neka ginu. Možda ovaj drugi put stvarno budu imali više sreće".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.