UBIO SE DESIMIR MILJIĆ! Telo mu je pronađeno OBEŠENO O DRVO u naselju LAZAREVO!
Desimir Miljić, Foto: Inspektorat

STRAŠNO

UBIO SE DESIMIR MILJIĆ! Telo mu je pronađeno OBEŠENO O DRVO u naselju LAZAREVO!

Uviđajem je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela, te da se radilo o samoubistvu

Objavljeno:

Zdravstveno-sanitarni inspektor RS Desimir Miljić ubio se danas u Banjoj Luci, piše Srpskainfo.

Kako se saznaje, Miljićevo telo je jutros oko 9:30 sati pronađeno obešeno o drvo na obali Vrbasa u blizini Lendrinog mlina u banjalučkom naselju Lazarevo, u kojem je živio. Uviđajem je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela, te da se radilo o samoubistvu. Motiv i razlozi zbog kojih je Miljić digao ruku na sebe nisu poznati i to je predmet dalje istrage.

Uviđajem je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela, te da se radilo o samoubistvu. Motiv i razlozi zbog kojih je Miljić digao ruku na sebe nisu poznati i to je predmet dalje istrage.

Ova vijest šokirala je celi Inspektorat RS, ali i druge institucije koji su u poslednje vreme pod velikim pritiskom zbog pandemije virusa korona.

Desimir Miljić rođen je u selu Obrovac kod Banje Luke. Diplomirao je 1982. godine na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, specijalistički ispit iz epidemiologije položio 1990. godine. Tokom karijere radio je kao lekar opšte prakse, sanitarni inspektor u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite RS, zdravstveno-sanitarni inspektor u Inspektoratu RS, a od 2007. godine je bio glavni republički zdravstveni inspektor u Inspektoratu RS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.