TRUDNICA JE U BOLNICU DOŠLA DA SE PORODI: Njenog supruga umesto sina, dočekale SU STRAŠNE VESTI
Foto: Profimedia

tuga

TRUDNICA JE U BOLNICU DOŠLA DA SE PORODI: Njenog supruga umesto sina, dočekale SU STRAŠNE VESTI

Uzrok smrti još uvek nije poznat

Objavljeno:

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona istražuje smrt 20-godišnje porodilje iz Srebrenika koja je preminula u Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Tuzli.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona danas je formiralo predmet kroz koji se istražuju uzroci smrti 20-godišnje porodilje B.I. iz Srebrenika, koja je u ponedjeljak preminula u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.

Slučaj je prijavio muž porodilje E.I. koji za njenu smrt okrivljuje lekare iz tuzlanske bolnice. Kako je potvrđeno iz Tužilaštva TK, on je danas dao izjavu kod dežurnog tužioca.

- Na osnovu njegove izjave je formiran predmet, a odmah je izdata naredba za obdukciju tela preminule žene, kako bismo utvrdili tačan uzrok smrti. Sve ostale provere su također već počele i sve ćemo preduzeti kako bi se utvrdile okolnosti u vezi sa ovim slučajem - rekao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović, a prenosi portal "Klix.ba"

Smrt 20-godišnjakinje, prema navodima njenog muža, nastupila je nedugo nakon porođaja koji je obavljen u nedjelju, a iza B.I. je ostao tek rođeni sin.

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.