DOŠLA SAM IZ DIJASPORE DA URADIM ZUBE U BOSNI! U početku je sve bilo u redu, a onda sam doživela PAKAO!
Uradila je zube u Bosni, a onda je zažalila!, Foto: Printscreen

PAZITE SE!

DOŠLA SAM IZ DIJASPORE DA URADIM ZUBE U BOSNI! U početku je sve bilo u redu, a onda sam doživela PAKAO!

Prenosimo pismo, uz male korekcije, i bez objavljivanja identiteta

Objavljeno: 15.05.2019. 11:16h
  • 1

“Došla sam iz dijaspore, uradila zube u Bosni: Nakon nekog vremena usledio je šok!”

Prenosimo pismo, uz male korekcije, i bez objavljivanja identiteta.

“Ovom prilikom želim vam se obratiti i ispričati moj događaj sa zubarkom iz Tešnja…

Pre 5 godina, tačnije u decembru 2012. godine kod dotične zubarke sam napravila 6 prednjih zuba, za koje je ona dala, hajmo reći obećala, 30 godina garancije.

Naravno zubi će biti kao kod filmskih glumica, reči su njene. Međutim, kada su zubi stavljeni pre toga gospođa nije zalečila ni rane, niti je živce umrtvila.

Samo je navlake stavila na to. I sve se desilo u roku od 7 dana. I priprema i navlake i jednostavno sve.

Kako živim van Bosne zvala sam je par puta jer su zubi ubrzo počeli da sive. Kao odgovor sam dobila da je to “normalno” u početku. 2015. godine sam lično otišla kod dotične gospođe.

Takođe sam joj pokazala da su se zubi počeli razdvajati, na šta sam odgovor dobila da je od trudnoće to moguće i da zubi sebi traže smeštaj posle svega.

Posle izvesnog vremena osetila sam pod jezikom na nepce neku kao kvržicu kao krug veličine graška, vremenom je sve raslo i širilo se.

 

Nisam više mogla ni jesti od užasnih bolova. Tako sam odlučila posetiti doktora u mestu gde živim (Italija). Poslana sam hitno da vadim nalaze i da slikam vilicu. Kao prvo su mi morali izlečiti svih 6 zuba koje gospođa nije uradila. Nalazi su pokazali i 3 ciste.

Dve su sa unutarnje strane, a jedna na nepcu. Operacija je zakazana u septembru ove godine. Sav rad zubara u Italiji dosad me je koštao 2.000 eura.

Kako za koji dan dolazim u Bosnu odlučila sam je nazvati i da se dogovorim sa njom o problemu koji je ona svojim radom ili neradom prouzrokovala.

Na sve to sam dobila odgovor kako je to posao od 6/7 godina i da je moj slučaj već zastario. Da sam operaciju trebala kod nje da radim, a ne kod drugih. I da nikad svoj novac neću dobiti natrag. Još mi je naglasila da mogu ići kod advokata i na Sud jer ipak ona će pobediti i onako doktori su tu uvek u pravu i u Bosni oni uvek pobjeđuju.

Naravno da ona može sve u svoju korist okrenuti. Žao mi je samo što taj razgovor nisam snimila pa da poslušate i tu drskost.

Ovim putem Vas želim sviju opomenuti da čuvate sve račune od zubara ili bilo koga gde idete. Takođe želim vas opomenuti da ne idete kod ove zubarke da vam se ne bi desilo kao i meni što je.

Ja možda neću ništa postići što se toga tiče, ali ću se boriti i Vas opomenuti.

Ja ću naravno zubarku tužiti i naravno da ćemo se nas dve sresti bar još jednom. A to će biti SUD.

Nadam se pravdi države i grada Tešnja.

Ovde vidite rad zubarke iz Tešnja i nalaze od Klinike iz Italije”, stoji u pismu koje je objavila stranica “Jelahba.info“…

Bonus video:

(Espreso.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media