U ŽELJI DA MU SE VRATI BIVŠA SUPRUGA BACIO JE BOMBU! Izgubio je nogu, a tek ga posle lečenja čeka još veći PAKAO
Razim Subašić, Foto: Facebook printscreen

teška sudbina

U ŽELJI DA MU SE VRATI BIVŠA SUPRUGA BACIO JE BOMBU! Izgubio je nogu, a tek ga posle lečenja čeka još veći PAKAO

Subašić je 1. marta izgubio nogu kada je pao na ručnu bombu nakon što su ga ranili, kako je ispričao rođacima, policajac i dalji rođak

Objavljeno: 26.03.2019. 12:38h

Razim Subašić iz Zelinje Srednje kod Gradačca pušten je na kućno lečenje nakon što mu je život spašen na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Subašić je 1. marta izgubio nogu kada je pao na ručnu bombu nakon što su ga ranili, kako je ispričao rođacima, policajac i dalji rođak.

Pre toga je bio u mestu Međiđa, kod roditelja svoje odbegle supruge Đulbe.

- Nijedno zlo ne dolazi samo. Razim će sada morati platiti troškove lečenja i operacije jer nema zdravstveno osiguranje. Sve to košta. Čeka ga i optužnica, a otkud mu novac za advokata, ionako teško živi - ispričao je njegov rođak za "Avaz".

Podsetimo, nakon što se probudio iz kome, Razim Subašić iz Zelinje Srednje kod Gradačca, koji je nakon svađe sa suprugom 3. marta aktivirao bombu, pri čemu je ranio sebe i izgubio nogu, na videlo su isplivali brojni detalji porodične drame.

Detalje je Razim ispričao svojim rođacima i prijateljima, a sve je, kako su ispričali za "Avaz", počelo kada je nakon svađe njegova supruga Đulba otišla u kuću svojih roditelja.

Otkrio je da se za Dan nezavisnosti, 1. mart, uputio u mesto Međiđa, u zaselak Imširovići, kod Đulbe, s kojom je želeo da reši nesuglasice i pokuša da je vrati kući.

Nakon što je nije našao u toj kući, želeo je razgovarati s njenim ocem, koji ga je oterao.

Razim je zatim bacio bombu nedaleko od kuće pa  je priznao da je bio izrevoltiran i ljut. Svesno je to uradio, ali tvrdi da nije želeo nikoga da povredi.

Rođacima je ispričao da je samo želio da prepadne supruginu porodicu da bi promenili mišljenje, a žena mu se vratila.

Pre nego što je stigla policija, pobegao je u šumu, a kada više nije mogao izdržati glad, vratio se u svoju kuću u Zelinju Srednju.

Svestan da ga policija uveliko traži, Razim je ubrzo odatle pobegao, ali ga je u mestu Brdo stigla policija.

Ispričao je da je s dve strane pucano na njega. Naveo je da su iz jednog pravca na njega pucali policajci te da je vatra na njega otvorena i iz pravca lovačke kuće u Brdu. Pogođen je u grudni koš i nogu.

Kazao je da je svega bio svestan, kao i trenutka kada mu je iz ruke ispala bomba na koju je zatim pao. Bomba se aktivirala i otkinula mu nogu.

Prema njegovim riječima, samo je govorio da mu ne prilaze i da ga puste da vrati svoju suprugu te da mu nije bila namera da ikoga povredi ili ubije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media