HAOS U SKUPŠTINI! ŠEŠELJ BRUTALNO NAPAO LJAJIĆA! Ono što je lider radikala rekao Rasim mu neće zaboraviti
Vojislav Šešelj i Rasim Ljajić, Foto: Beta / Miloš Miškov

ZAKUVALO SE

HAOS U SKUPŠTINI! ŠEŠELJ BRUTALNO NAPAO LJAJIĆA! Ono što je lider radikala rekao Rasim mu neće zaboraviti

Pale su teške reči...

Objavljeno:

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj postavio je danas pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću da li zna da "potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kriminalnim radnjama kupuje celi Novi Pazar".

Šešelj je u danu kada se u parlamentu postavljaju poslanička pitanja rekao da je, između ostalog, ugostiteljsko preduzeće "Lipa" iz Novog Pazara čim je, kako kaže, Ljajić došao na vlast, prodato za 1,2 miliona evra, a u svom sastavu ima na desetine objekata.

"Bačevac, piši", obratio se Šešelj iz klupe poslaniku Ljajićeve Socijaldemokratske partije Srbije ( SDPS) Muameru Bačevcu.

On je rekao da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović lično odgovoran ako ne zna za sve to što se dešava u Novom Pazaru… "Što se tiče ovih budalaština od (Vojislava) Šešelja, na njih više nemam nikakav komentar”, odgovorio mu je Bačevac u parlamentu.

I ranije je bilo "varnica" između radikala i SDPS, jer je lider SRS rekao da je Rasim Ljajić vođa jednog od najjačih narko kartela, što su u SDPS odbacili, optužili Šešelja, a i ministar Nebojša Stefanović je u parlamentu rekao da MUP nema takva saznanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.