MIGRANT SILOVAO ŽENU SA POSEBNIM POTREBAMA, PA POBEGAO: Horor u Bihaću, zločinac je zaražen HIV-om!
Šatori migranata u Bihaću, Foto: AP

jezivo

MIGRANT SILOVAO ŽENU SA POSEBNIM POTREBAMA, PA POBEGAO: Horor u Bihaću, zločinac je zaražen HIV-om!

10. decembra, žena iz Bihaća ga je prijavila za silovanje, a to krivično delo kasnije je kvalifikovano kao polni odnos sa nemoćnom osobom

Objavljeno: 20.02.2019. 16:30h
  • 1

Policija unsko-sanskog kantona raspisala je poternicu za maloletnim migrantom iz Pakistana, koji je zaražen virusom HIV-a i prijavljen za silovanje u Bihaću, a za koga se pretpostavlja da je napustio BiH.

- Prema informacijama koje dobijamo sa terena i od samih migranata, on je napustio područje BiH - rekao je portparol kantonalnog MUP-a Ale Šiljdedić i dodao da se migrantu od 8. februara gubi svaki trag.

Prema njegovim rečima, nadležne službe treba pitati zašto u potpunosti nije obavljen nadzor nad njim i zbog čega nije deportovan.

 

10. decembra, žena iz Bihaća ga je prijavila za silovanje, a to krivično delo kasnije je kvalifikovano kao polni odnos sa nemoćnom osobom s obzirom na psihofizicko stanje žrtve.

Kako je rekao, migrant je sproveden u bolnicu u Sarajevu, gde je lečen, a nedugo zatim je napustio bolnicu i preuzeli su ga pripadnici Službe za poslove sa strancima i smestili u centar "Ušivak" u Hadžićima, gde je trebalo da bude pod nadzorom te službe i u postupku deportacije iz BiH.

Međutim, kako je rekao, migrant se nakon toga samovoljno udaljio iz ovog centra i 7. februara Federalna uprava policije raspisala je za njim poternicu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media