Vera je izlečila MIGRENU, a ja slabu CIRKULACIJU: Za mesec dana desilo se čudo!
Izlečite migrenu biljnim kapima, Foto: Profimedia

Biljno lekarstvo u sprezi sa naukom

Vera je izlečila MIGRENU, a ja slabu CIRKULACIJU: Za mesec dana desilo se čudo!

Šta sve nije probala, ali je bolest ostala uporna!

Objavljeno: 20.02.2019. 16:00h
  • 6

Vera već 7-8 godina pati od MIGRENE.

Česti napadi su je bukvalno izbacivali iz normalnog koloseka i samo oni koji imaju slične tegobe znaju kako je to teška i nesnosna bolest zbog koje se ni dana ne sme ostati bez analgetika koji smanjuju bolove. Šta sve nije probala, ali je bolest ostala uporna! Iz štampe je saznala da bi mogli da joj pomognu Marićevi biljni preparati pa ih je odmah nabavila. Već kada je potrošila prvu polovinu biljnog kompleta, osetila je da su joj glavobolje ređe i manje.

Kada smo ustanovili da je Veri od ovih Marićevih preparata bolje ja sam se zainteresovao i pročitao uputstvo koje je uz njih dobila. Iz toga sam zaključio da bi ovi preparati mogli i meni da pomognu jer ja dugo patim od SLABE CIRKULACIJE, trnu mi noge, a u zadnje vreme imam i česte probode u predelu srca. Lekari mi na srcu nisu našli ništa, a ove probode su tumačili da su reumatskog porekla. Već posle desetak dana ja sam takođe osećao poboljšanje.

Posle mesec dana ni ja ni Vera više nemamo nikakve tegobe pa smo za svaki slučaj uzeli još jedan komplet jer su nas Marićevi preparati prosto preporodili.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

- Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

- Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

- Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

- Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

- Otklanja posledice posle infarkta

- Reguliše pritisak

- Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Biljne kapi
Biljne kapi foto: Promo

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom.

Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media