DODIK: UZVRATIĆEMO HRVATIMA! Zagreb će tek sad poludeti, a SARAJEVO I ZAPAD MU OVO NEĆE OPROSTITI!
Dodiku su svi gosti dragi, Foto: Beta/ Miloš Miškov

OGLASIO SE

DODIK: UZVRATIĆEMO HRVATIMA! Zagreb će tek sad poludeti, a SARAJEVO I ZAPAD MU OVO NEĆE OPROSTITI!

On je dodao da se tek negde na kraju prijema susreo sa Del Vekiom

Objavljeno: 12.01.2019. 11:38h
  • 32

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je povodom, kako je rekao, orkestriranih napada na hrvatske predstavnike koji su 9. januara bili u Banjaluci, da su njemu svi gosti dragi.

Što se ambasadora Hrvatske u BiH Ivana del Vekia tiče, Dodik je rekao da on nije bio ni na jednom od prijema koji su održani toga dana povodom Dana Republike Srpske.

- Nama su dragi svi gosti koji dođu i zahvalan sam ljudima koji su tu bili. Koliko znam, ambasador nije bio ni na prijemu odlikovanja kod predsednice, nije bio ni na defileu, ni na akademiji, a negde ranije smo se dogovorili da se vidimo toga dana u Banjaluci - rekao je Dodik.

On je dodao da se tek negde na kraju prijema susreo sa Del Vekiom.

- Kako to neko tumači, to je njihova stvar. U svakom slučaju, veoma sam zadovoljan i zahvalan sam gospodinu Čoviću što je bio sa ljudima iz hrvatskog naroda i mislim da to zaslužuje našu pažnju - poručio je Dodik, prenela je sarajevska N1 TV.

Dodik je rekao da će zvaničnici iz Republike Srpske "uzvratiti Hrvatima na njihov poziv kada budu obeležavali važne narodne praznike".

- Mi ćemo tada biti sa njima, bez obzira na to što imamo mnogo neraščišćenih istorijskih pitanja. U tom pogledu ne vidim nijedan problem - kazao je Dodik.

Predsedavajući Predsedništva BiH je primetio da je u svemu tome video orkestrirani napad na one koji su bili na svečanosti.

- Još jednom sam zahvalan gospodinu Čoviću. Mislim da je to deo njegovog opredeljenja, da gradi dijalog sa narodima u BiH - kazao je Dodik.

Bonus video

ZBOGOM PRVI NEROĐENI SINE, ZBOGOM RUŽO, ZBOGOM RUZMARINE: Banjalukom odzvanjaju MOĆNE reči u slavu KOSOVSKIH JUNAKA

(Espreso.rs/ Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media