DAVIDOV DONJI VEŠ NAMERNO IZGUBLJEN DA BI SE SAKRILO DA JE SILOVAN! Dva policajca optužena za PRIKRIVANJE DOKAZA!
Foto: Printscreen You tube

nerazjašeno ubistvo mladićA

DAVIDOV DONJI VEŠ NAMERNO IZGUBLJEN DA BI SE SAKRILO DA JE SILOVAN! Dva policajca optužena za PRIKRIVANJE DOKAZA!

Optužnica protiv policajaca je podignuta zbog sumnje da su "izgubili" donji veš pokojnog mladića, a koji bi mogao da posluži kao dokaz u ovom slučaju

Objavljeno: 16:58h

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka danas je podiglo optužnicu protiv dva službenika Policijske uprave Banjaluka zbog krivičnog dela "sprečavanje dokazivanja" u slučaju smrti 21-godišnjeg Davida Dragičevića iz Banjaluke.

Optužnica je prosleđena na potvrđjvanje sudiji za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Banjaluci, objavile su banjalučke "Nezavisne novine".

U tekstu je navedeno da je optužnica protiv policajaca podignuta zbog sumnje da su "izgubili" donji veš pokojnog mladića, a koji bi mogao da posluži kao dokaz u ovom slučaju.

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, pre nekoliko dana je najavio da očekuje hapšenje dve osobe, koje su umešane u prikrivanje dokaza ubistva njegovog sina.

Ubijeni David
Ubijeni David foto: Printscreen/facebook

On je više puta ponovio da je donji veš njegovog sina, kojeg nema u dokazima posle pronalaska Davidovog tela, jedan od ključnih dokaza da je mladić otet i silovan, a na kraju ubijen.

Davor Dragičević je još kazao da je hapšenje nižih policijskih službenika samo početak i "dno piramide", te da očekuje da budu uhapšeni svi koji su učestvovali u otmici, ubistvu i zataškavanju ubistva njegovog sina, sve do samog vrha MUP RS.

David Dragičević je nestao 18. marta, a njegovo telo nadjeno je 24. marta na ušću rečice Crkvena u Vrbas kod tvrđave Kastel.

Policija je prvobitno tvrdila da je smrt zadesna, a Tužilaštvo je kasnije pokrenulo istragu o ubistvu mladića.

Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on otet, mučen i da su ga na kraju ubili pripadnici MUP RS.

Od 26. marta se na Trgu Krajine svako veče održavaju skupovi "Pravda za Davida", na kojima se traži otkrivanje ubica i nalogodavaca ubistva mladića.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.