Fejsbuk status rasplakao region i Srbiju: Majka pokušava da pronađe sina, SRCE ĆE VAM PREPUĆI KADA ČUJETE NJENU PRIČU! (FOTO)
MAJKA POKUŠAVA DA PRONAĐE SINA PUTEM FEJSBUKA, Foto: Printscreen / Spotted: Sarajevo

tugo moja!

Fejsbuk status rasplakao region i Srbiju: Majka pokušava da pronađe sina, SRCE ĆE VAM PREPUĆI KADA ČUJETE NJENU PRIČU! (FOTO)

Ovaj status izazvao je mnogobrojne komentare. I dok su pojedini korisnici Fejsbuka ponudili pomoć kako bi spojili majku i sina, nisu retki ni oni koji su osudili postupak mladića

Objavljeno:

Dok ljudi putem Fejsbuka uglavnom traže dokumente, mobilne telefone koje su negde "u putu" zagubili, primer jedne bake iz BiH je mnoge korisnike ove društvene mrže rastužio do suza.

Na Fejsbuk stranici "Spotted Sarajevo" osvanuo je nesvakidašnji status. Objava je napisana u ime majke Dike, koja, kako izgleda, jedino želi da joj se sin javi.

- Pozdrav, moram ovako pa možda uspe. Ovo na slici je majka Čavrk Dika, poreklom Goražda i traži sina koji se zove Čavrk Sado, koji je davno otišao u Nemacku, venčao se tamo i uzeo prezime od supruge (Monika), a svoje ime promenio u Bendžamin. Ako neko poznaje gospodina neka mu prenese poruku da "poseti majku" – piše u objavi na Fejsbuku.

Ovaj status izazvao je mnogobrojne komentare. I dok su pojedini korisnici Fejsbuka ponudili pomoć kako bi spojili majku i sina, nisu retki ni oni koji su osudili postupak mladića.

- Šta čovek rodi i za šta se bori. E moj Bendžamine kako se već zoveš, teško tebi - piše u jednom od komentara.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.