SMETA VAM NOVI FEJSBUK? Otkrivamo vam jedini način da VRATITE STARI NEWS FEED!
Da li želite da vam se ponovo prikazuju sve objave?, Foto: AP

dobra fora

SMETA VAM NOVI FEJSBUK? Otkrivamo vam jedini način da VRATITE STARI NEWS FEED!

Ne možete da promenite ono što vam Fejsbuk sad servira, ali možete da ga prevarite - starom aplikacijom!

Objavljeno:

Ako želite da imate stari News Feed, koji prikazuje sve objave, uključujući popularne stranice, stranice zvezda, medija i brendova, onda morate da se vratite na neku od starih verzija Facebook aplikacije ili da koristite Facebook na Windows Phone 8.1 ili Windows 10 Mobile uređaju.

Facebook izgubio 3.3 milijarde jednom odlukom

Sa starim Facebook verzijama biće teže, jer se zvanično ne mogu pronaći tako lako, pošto ih Facebook povlači s dolaskom novih aplikacija za Android. Takođe, da biste ih instalirali u telefonu morate da imate omogućenu dozvolu za instalaciju aplikacija iz Nepoznatih izvora, kao i da preuzmete APK fajl Facebook aplikacije.

Nažalost, to uvek izlaže vaš uređaj riziku da sa aplikacijom instalirate i nešto što ne bi trebalo, odnosno da je aplikacija zaražena malverom ili čak i nekom vrstom virusa.

Nažalost, to je rizik koji sami svesno morate da preuzmete.

Što se Windows Phone 8.1 i Windows 10 Mobile, uključujući i Windows Insider pripadnike tiče, oni su „na konju“, jer koju god verziju Facebook aplikacije da instaliraju, pošto aplikacija nije mesecima ažurirana, uživaće u starom News Feed-u, kao što smo svi nekada.

Iako je Windows 10 Mobile i zvanično ugašen, eto jednog od razloga da oni koji ga koriste ili su čak (neverovatno, ali moguće je da ima i takvih) razmišljali da nabave jedan takav telefon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.