KOKANOVIĆ UBIO INSPEKTORA DOK MU SE ŽENA PORAĐALA: Šokantni detalji zločina koji je potresao region
Nikola Kokanović, Foto: pRINTSCREEN/Facebook

Dobio dete sat vremena posle ubistva

KOKANOVIĆ UBIO INSPEKTORA DOK MU SE ŽENA PORAĐALA: Šokantni detalji zločina koji je potresao region

Kokanović izrešetao policajca dok mu se žena porađala

Objavljeno:

Nikola Kokanović, osumnjičeni za teško ubistvo kriminalističkog inspektora Nenada Markovića iz Bijeljine, samo sat vremena nakon što je počinio ovaj stravičan zločin dobio je dete.

On je tokom saslušanja tvrdio da ne zna zašto je pucao na inspektora te da je bio pijan i drogiran, dok tužilaštvo tvrdi da su on i njegovi pomagači, braća Dani i Bojan Savić, te Dejan Šarić došli u klub “Džil” kako bi potražili ubijenog inspektora i suspendovanog policajca Dalibora Bošnjakovića.

Izvor blizak istrazi je potvrdio da su pre ubistva Kokanović i njegovo društvo upućivali “čudne poglede” prema inspektoru i policajcu.

– Bošnjaković je u svojoj izjavi rekao da su odmah po ulasku u lokal prema njima stalno gledali i da to nisu bili baš prijatni pogledi. Međutim, kako je rekao niko ništa nije govorio. Bošnjaković je rekao da je on učestvovao u nekoj istrazi protiv jednog od osumnjičenih pomagača, ali da se oni svi inače ne poznaju – rekao je izvor, prenosi Srpskainfo.

Nenad Marković
foto: Printscreen/Instagram/mup.srpske

Kokanović je inspektora Markovića usmrtio u noći između 1. i 2. oktobra u bijeljinskoj ulici Meše Selimovića ispred lokala “Džil” ispalivši u njega dva hica u grudi. Inspektor je u to vreme bio na dužnosti, a Kokanović je neposredno pre toga odvezao suprugu u bijeljinsku bolnicu da se porodi. Potom je sa pomagačima došao u “Džil” te počinio zločin, a nakon sat mu se supruga porodila carskim rezom.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.