EVO ŠTA JE UBIJENI INSPEKTOR RADIO TOKOM KOBNE VEČERI: Tužilaštvo u Bijeljini iznelo NOVE DETALJE
Nenad Marković, ubijeni inspektor, Foto: Printscreen/Instagram/mup.srpske

detalji ubistva u bijeljini

EVO ŠTA JE UBIJENI INSPEKTOR RADIO TOKOM KOBNE VEČERI: Tužilaštvo u Bijeljini iznelo NOVE DETALJE

Nenad Marković, ubijeni inspektor u Bijeljini, bio je prema navodima na dužnosti kada mu je Nikola K. oduzeo život

Objavljeno:

Postupajući inspektor Nenad Marković u trenutku ubistva bio je na dužnosti i obavljao je redovne poslove, rekla je tužilac OJT Bijeljina Sabina Husejnagić.

Ona je pojasnila da je bijeljinsko tužilaštvo formiralo istražni tim u kojem se osim nje nalazi i tužilac Jasmina Mrakanović, piše Srpskainfo.

Policijski inspektor se to veče vratio sa uviđaja i sve to ima evindetirano u knjizi dežurstva dežurnog tužioca – istakla je Husejnagićeva.

Nenad Marković
Nenad Markovićfoto: Printscreen/Instagram/mup.srpske

Ona je dodala da je tužilaštvo u saradnji sa policijom preduzimalo sve mere i radnje u cilju pronalasku izvršilaca i saizvršilaca.

– Obavljeno je više pretresa na različitim lokacijama. Pretresena su dva automobila, i to jedno vozilo koje se nalazilo ispred ugostotisljkog obekta gde se desilo ubistvo, a koje su korisitili osumnjičeni. Drugo vozilo pripada, takođe, jednom od osumnjičenih – pojasnila je Husejnagićeva.

Rekla je i da je izvršen pretres stanova na dve lokacije u Brčkom, a sve su to tragovi i dokazi koji su važni za istragu.

Nikola Kokanović
Nikola Kokanovićfoto: PrintScreen/ Facebook/ Кокановић Никола

Jutros je izvršena obdukcija, pored toga tužilac saslušava sve svedoke i sve osobe koje imaju saznanja šta se desilo, radi utvrđivanja svih činjenica. Mi ćemo danas doneti odluku o pritvoru za osobe koje su uhapšene. Pretpostavljamo da će se staviti predlog pritvora.

Svi predmeti koji se dovode u vezu sa ovim krivičnim delom su pronađeni. Vršeni su uviđaji na tri lokacije – rekla je Husejnagićeva.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/ Blic/ Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.