MONSTRUM BIO DEO PEDOFILSKOG LANCA? Otkrivena imena Nerminovih JATAKA, svi su iz GRADAČCA! Čeka se NAREDBA
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

HORORU NEMA KRAJA

MONSTRUM BIO DEO PEDOFILSKOG LANCA? Otkrivena imena Nerminovih JATAKA, svi su iz GRADAČCA! Čeka se NAREDBA

Meta je poslala i njihove Facebook profile i radi se o osobama iz Gradačca

Objavljeno:

Pripadnici Federalne uprave policije ( FUP) čekaju naredbu Tužilaštva TK kako bi uhapsili jatake trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, saznaje portal "Avaza".

Radi se o tri osobe koje su sa Sulejmanovićem bili umešani u pedofiliju. Otkriveno je to u istrazi na osnovu ubicinog Facebook profila i naloga na društvenim mrežama, trojice istražitelja FUP-a.

Istraga je pokazala da je Sulejmanović razmenjivao fotografije dece 2019. godine, o čemu je obavešten MUP Republike Srpske. Takve podatke poslala je Meta.

Međutim, istragom je utvrđeno da je Sulejmanović imao u ovim nezakonitim radnjama pomagače. Istražitelji već znaju o kome se radi i samo se čeka naredba Tužilaštva TK kako bi policija delovala.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Dvojica su od ranije poznati organima gonjenja zbog nezakonite trgovine narkoticima. Meta je poslala i njihove Facebook profile i radi se o osobama iz Gradačca.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf.rs/ Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.