NOVI SLUČAJ KLADIONIČARSKE PREVARE POTRESAO REGION: Uplatio 10 hiljada evra za dojave, pa ostao PRAZNOG NOVČANIKA
Kladionica, Foto: Dado Đilas

KLADIONIČARSKE PREVARE

NOVI SLUČAJ KLADIONIČARSKE PREVARE POTRESAO REGION: Uplatio 10 hiljada evra za dojave, pa ostao PRAZNOG NOVČANIKA

Policijska uprava Doboj saopštila je da je prema navodima iz prijave oštećeni preko društvene mreže stupio u kontakt sa jednom osobom koja mu je ponudila takozvane kladioničarske dojave

Objavljeno:

Policiji u Derventi prijavljen je novi slučaj kladioničarskih prevara.

Ovaj put oštećeni je ostao bez 10.000 evra, piše Srpskainfo.

Policijska uprava Doboj saopštila je da je prema navodima iz prijave oštećeni preko društvene mreže stupio u kontakt sa jednom osobom koja mu je ponudila takozvane kladioničarske dojave, a što je ovaj prihvatio.

– U periodu od 7. do 13. jula ove godine, oštećeni je u više navrata uplaćivao novac u ukupnom iznosu od 10.050 evra preko “Vestern juniona” i “Monigrama” – saopšteno je iz PU Doboj.

Policija je ujedno apelovala na sve građane da ne nasedaju na ovakve vidove prevara, te da postupaju krajnje oprezno u situacijama kada se od njih traži da uplate novac naročito od osoba čiji im je identitet nepoznat, te da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Više informacija građani mogu dobiti i na internet stranici Odeljenja za visokotehnološki kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, posredstvom koje građani mogu da prijave ovakve ili slične prevare.

Bonus video:

01:00

OVAKO IZGLEDAJU PROGNOZE KLADIONICA ZA LUKU BLEKA?! Reporter Kurir TV iz Londona: Za ulazak u finale ima velike šanse, ali...

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.