MEVLUDIN JE TAHIRU UBIO PRED UNUKOM: Detalji zločina kod Živinica, KOMŠIJE KAŽU DA JE MNOGO BIO!
Mevludin i Tahira, Foto: Printscreen/Facebook/M.A.

STOP NASILJU

MEVLUDIN JE TAHIRU UBIO PRED UNUKOM: Detalji zločina kod Živinica, KOMŠIJE KAŽU DA JE MNOGO BIO!

Utvrđeno je da ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici

Objavljeno:

Stravičan zločin desio se preksinoć u Podgajevima kod Živinica kada je M. A. (58) usmrtio nevenčanu suprugu T. Č. (52), a nakon toga počinio samoubistvo.

Reporter „Dnevnog avaza“ posetio je mesto zločina. U neposrednoj blizini kuće u kojoj je živela T. Č. parkiran je automobil kojim se M. A. dovezao na mesto zločina.

Reč je o automobilu marke Passat, a u unutrašnjosti su se videli otvoreno pivo i vitrina u kojoj se, najverovatnije, nalazio pištolj.

Nevenčana supruga je preksinoć došla iz Nemačke, gde je bila na ćerkinoj svadbi. Nakon povratka iz Nemačke prvo je došlo do svađe, a potom je M. A. uzeo pištolj i usmrtio suprugu, a onda počinio i samoubistvo.

Mevludin je Tahiru ubio pred očima njene unuke, koja je svedočila stravičnom ubistvu. Reč je o unuci Tahirine druge ćerke.

Utvrđeno je da ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici, ali se nesrećna Tahira žalila komšijama da je Mevludin posesivan i da često konzumira alkohol.

"Nama je rekla da ju je nazivao kur**m. I pre nego što je otišla u Nemačku, govorila je da neće živeti s njim jer mnogo pije, te da ima žestoke „prijenose“ "kazale su komšije.

Da tuga bude veća, ćerka na čijoj je svadbi bila Tahira u Nemačkoj trebala je da otputuje na medeni mesec u Pariz. Ali, umesto Pariza, ona će danas doći majci na dženazu u Živinice.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.