UMESTO RADIJATORA UGRAĐIVAO KAMERE: Manijak iz Goražda SNIMAO žene u toaletima, čistačica slučajno našla UREĐAJ
Policija, Foto: RINA

opasan bolesnik

UMESTO RADIJATORA UGRAĐIVAO KAMERE: Manijak iz Goražda SNIMAO žene u toaletima, čistačica slučajno našla UREĐAJ

Osumnjičeni je zadržan u pritvoru 24 sata

Objavljeno:

Ahmed Čovčić (42) iz Goražda prijavljen je za neovlašćeno snimanje u ženskom toaletu u jednoj kompaniji u tom gradu.

Slučaj je rukovodiocu prijavila radnica na održavanju čistoće koja je slučajno zakačila postavljeni uređaj, a pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a BPK Goražde su nakon kraće istrage uhapsili Čovčića.

Osumnjičeni je priveden u prostorije Sektora kriminalističke policije MUP-a BPK Goražde gde je zadržan u pritvoru 24 sata.

Avaz navodi da je Čovčić, koji se bavi ugradnjom grejnih uređaja i radijatora, postavljao skrivene kamere i u toaletima privatnih kuća u kojim je radio. Sada se utvrđuje o koliko se objekata radi.

Tužilaštvo u ovom slučaju nije tražilo određivanje mere pritvora jer su prikupljeni svi dokazi, a osumnjičeni je u prisustvu advokata priznao izvršenje krivičnog dela tvrdeći da snimci nisu bili predmet dalje distribucije.

- Veštačenjem će biti utvrđeno da li je bilo distribucije tih snimaka i kakve su prirode. Od toga zavisi hoće li se eventualno menjati kvalifikacija krivičnog dela. Za krivično delo neovlašćenog optičkog snimanja zaprećena je novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do tri godine - precizirao je kantonalni tužilac Predrag Golubović.

Bonus video:

07:17

HUMANOST NA TOČKOVIMA! U Beogradu postoji autobus za kupanje, šišanje i pomoć ljudima bez KROVA nad glavom (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.