JEDNA ŽENA NAĐENA ZAVEZANA I POLUGOLA U ŠUMI, ZA DRUGOM SE TRAGA NEDELJAMA: Meštani sela Tumare ZALEĐENI OD STRAHA
Selo, Foto: RINA

nestala žena u selu tumare

JEDNA ŽENA NAĐENA ZAVEZANA I POLUGOLA U ŠUMI, ZA DRUGOM SE TRAGA NEDELJAMA: Meštani sela Tumare ZALEĐENI OD STRAHA

Potrag Jovankom Đurić, koja je nestala 30. jula, još traje bez konkretnih rezultata

Objavljeno:

Meštani sela Tumare na Ozrenu, koje pripada opštini Lukavac u BiH, u strahu su nakon što je u sredu pronađena meštanka (50) svezana i polugola u šumi.

Reč je o zabačenom selu, u kojem mahom žive povratnici. Slučaj je upalio alarme jer potraga za drugom starijom meštankom Jovankom Đurić, koja je nestala 30. jula, još traje bez konkretnih rezultata.

Kako je za N1 rekao načelnik opštine Lukavac Edin Delić, na slučaju nestale Jovanke Đurić intenzivno se radi. S obzirom na to da nije bilo nikakvih informacija, istraga se vodila u više smerova.

Policija BiH
Policija BiHfoto: Printscreen/youtube/TV1 HD

U kući je živela sama, kaže, pa se sumnjalo ili da je sama napustila dom ili se dogodilo nešto loše. Delić tvrdi da su nakon određenog vremena insistirali da se na ovom slučaju radi kao potencijalnom ubistvu.

"Kada se dogodio prvi nestanak, razgovarali smo sa porodicom i trudili se da ne eskalira sve u medije, pogotovo nakon situacije koje su se događale, ali nakon ovoga događaja juče, to je bilo nemoguće. U strahu su, i mi smo zabrinuti. Sarađujemo i s opštinom Petrovac, koja je granična tu s nama. Svi su uznemireni. Tu je federalni ministar, a tužilaštvo i policija učestvuju s povećanim kapacitetima u potrazi za nestalom", rekao je Delić.

Bonus video:

06:43

ODLUKA SUTKINJE U BIH JE MOŽDA ZAKONITA, ALI JE SVAKAKO POGREŠNA

(Espreso / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.