POLICAJKA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE BILA U KONTAKTU SA NERMINOM SULEJMANOVIĆEM BIĆE SUSPENDOVANA!
Foto: Društvene mreže

saznaje se

POLICAJKA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE BILA U KONTAKTU SA NERMINOM SULEJMANOVIĆEM BIĆE SUSPENDOVANA!

Policija ima dokaze (fotografije) da je ona imala kontakte i sa ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem

Objavljeno: 19:00h

Policijska službenica iz Gradačca Dženana Selimović koja se dovodi u vezu sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem biće sutra suspendovana.

Uprava policije MUP-a TK na osnovu prikupljenih dokaza zatražila je da se ona suspenduje, a odluku će ujutro potpisati komesar Dževad Korman.

Dženana za koju se navodi da je bila u vezi sa Sulejmanovićem, a traje provera da li je mu je ona otkrila gde se krije Nizama, vratila se jutros iz Italije u Gradačac.

Kako je rečeno "Avazu", danas je otvorila bolovanje jer se ne oseća dobro.

Policija ima dokaze (fotografije) da je ona imala kontakte i sa ostalim kriminogenim osobama, ne samo sa Sulejmanovićem. S nekim od njih objavljivala je fotografije na Instagramu.

Nizama Hećimović (38), žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Nizama Hećimović, Nevzeta Hećimović, Nermin Sulejmanović, Gradačac
foto: Facebook

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Avaz/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.