ADVOKAT POLICAJKE IZ GRADAČCA ZA ESPRESO: Otkrio nam je da li su BILI U EMOTIVNOJ VEZI, izneo i NOVE DETALJE!
Advokat Bakir Hećimović, Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24, Privatna arhiva, Društvene mreže

istraga o stravičnom zločinu

ADVOKAT POLICAJKE IZ GRADAČCA ZA ESPRESO: Otkrio nam je da li su BILI U EMOTIVNOJ VEZI, izneo i NOVE DETALJE!

Bakir tvrdi da njegova klijentica nije bila ni u kakvoj vezi sa ubicom iz Gradačca

Objavljeno:
Miloš Dojčinović

Bakir Hećimović, advokat policajke PU Gradačac, koja se sumnjiči da je Nerminu Sulejmanoviću otkrila gde se skriva njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović koju je 11. avgusta brutalno ubio, potvrdio je za portal Espreso da osumnjičena Dž. S. nije mogla nikako dati informaciju ubici gde se oštećena nalazila.

Kako kaže, osumnjičena Dž.S. nije bila ni u kakvoj vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, te da je radila kao policijski službenik koji patrolira peške.

"Nije bila ni u kakvoj emotivnoj vezi sa njim. Ja to tvrdim pouzdano. Gradačac je jedno malo mesto u Bosni i Hercegovini i Nermin je bio fitnes instruktor u jednom fitnes studiju gde je ona trenirala kao policajka. Tako da ona nije imala nikakve specijalne odnose sa njim. Ona je policijski nadzornik, odnosno službenik koji patrolira peške i ona nije ni mogla imati saznanja gde se oštećena nalazila niti je mogla dati takvu informaciju ubici. Ona je nakon godišnjeg odmora došla iz Italije i jutros je počela raditi. Trenutno dobija pretnje da je ona navodno nekome davala informacije", kaže njen advokat Bakir Hećimović.

1 / 4 Foto: AP Photo Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

Podsetimo, nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca, a više o tome pročitajte u odvojenom tekstu.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.