EVO ŠTA SE DEŠAVA SA POLICAJKOM IZ GRADAČCA, ISPLIVALE NAJNOVIJE INFORMACIJE: Potpuno je van sebe?
Policajka Dž. S., Foto: PrintScreen/ Facebook

femicid u gradačcu

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA POLICAJKOM IZ GRADAČCA, ISPLIVALE NAJNOVIJE INFORMACIJE: Potpuno je van sebe?

Oglasio se advokat policajke za koju se sumnjiči da je odala lokaciju monstrumu iz Gradačca

Objavljeno:

Policajka, Dž. S, koja je pod istragom zbog sumnje da je ubici Nerminu Sulejmanoviću odala lokaciju ubijene Nizame Hećimović, u sredu se vratila na posao gde je dobila premještaj u samu zgradu MUP-a Tuzlanskog kantona zbog vlastite zaštite jer konstantno dobija pretnje, potvrdio je njen advokat Bakir Hećimović za 24 sata.

- Jutros sam za nju zatražio 24-satnu zaštitu jer joj je ugrožen život s obzirom na neprestane pretnje koje prima. Još se odlučuje o tom zahtevu, ali policija ju je zaštitila premestivši je u zgradu MUP-a te više ne radi na terenu. Ona je policijski službenik, ranije je bila raspoređena po određenim ulicama gde je sprovodila nadzor za slučaj da se nešto dogodi. Sve do danas nije obavljala poslove unutar zgrade MUP-a. No, danas se vratila s godišnjeg odmora i jutros je počela s radom na novom radnom mestu, dok tužilaštvo Tuzlanskog kantona koje vodi istragu, ne utvrdi je li moja klijentkinja imala ikakvo učešće u ovim događajima - rekao je za 24sata advokat Hećimović.

"Ona je potpuno van sebe"

Policajka Dž. S.
Policajka Dž. S.foto: PrintScreen/ Facebook

Demantovao je napise u medijima da je ona ta koja je odala žrtvinu lokaciju ubojici.

- Ona je policijski službenik PU Gradačac i s obzirom na funkciju koju ima, a bila je policijski službenik, te je radila na terenu i ona jednostavno nije mogla imati bilo kakvu informaciju o tome gde se nalazila oštećena, niti je u vezi s tim mogla dati bilo kakvu informaciju ubici o tome ge je oštećena. Osim toga, ona je prema svom rasporedu u vreme kad se dogodio zločin bila na godišnjem odmoru u Italiji, gde je saznala putem medija šta se dogodilo u njenom mestu. Ona je van sebe s obzirom na to da se njeno ime spominje u ovom kontekstu, ne veruje šta joj se događa. Potpuno je izvan sebe. Stižu joj konstantne pretnje te sam iz tog razloga zatražio 24-satnu zaštitu za nju - istakao je Hećimović.

"Pretpostavljam da tužilaštvo nema dokaze protiv nje"

- Sva poveznica između nje i lica koje je izvršilo teško krivično delo jeste da je ona koristila fitness dvoranu u kojoj je on bio fitness instruktor. Nikad nije imala nikakvu posebnu komunikaciju s njim, nikakve specijalne odnose što bi nju moglo dovesti u vezu s događajem - kazao je Hećimović.

Status policajke
Status policajkefoto: PrintScreen/ Instagram

Na pitanje kako je došlo do toga da je povežu sa ubicom, izjavio je "kako ju je navodno sestra oštećene spomenula i navela da ima neke veze s njim".

- To su navodi, ja tačno ne znam odakle kreće čitava hajka protiv nje. Međutim moram naglasiti kako ona još uvek nije ispitana u bilo kojem svojstvu, što po mojem mišljenju, govori u prilog tvrdnji da nema dokaza da je to učinila. Ne znam to, ali verojatno tužilaštvo nema dokaze da je ona odala lokaciju oštećene ubici. Ono što mogu potvrditi je da je ona na poslu, te da nije pokrenut zahtev za njenu suspenziju. Moram naglasiti i da je ona uzorna službenica, protiv koje nikad nije pokrenut disciplinski postupak - rekao je za 24sata advokat Bakir Hećimović.

Bonus video:

01:21

ZORICA MRŠEVIĆ O ZLOČINU U BIH

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.