PENZIONER PRETIO SLUŽBENICI SONOM KISELINOM? Zastrašujuća situacija u PIO Fondu, muškarac imao JEDAN CILJ?
Penzioneri, ilustracija, Foto: Profimedia

horor

PENZIONER PRETIO SLUŽBENICI SONOM KISELINOM? Zastrašujuća situacija u PIO Fondu, muškarac imao JEDAN CILJ?

Penzioner je došao u Fond, te iz džepa izvadio špric sa, kako se sumnja, sonom kiselinom koju je poprskao po spisima koji su se nalazili na stolu

Objavljeno: 16:32h

Penzioner, čiji identitet nije saopšten, priveden je danas u Banjaluci zbog sumnje da je pretio radnici Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske (PIO RS), javlja "Srpska info".

Navodno, on je došao u Fond, te iz džepa izvadio špric sa, kako se sumnja, sonom kiselinom koju je poprskao po spisima koji su se nalazili na stolu u kancelariji u Fondu, kao i po zidovima, uz pretnju da će sledeći put ta ista tečnost završiti nekome u očima.

Izvor iz Fonda PIO rekao je da je osumnjičeni muškarac došao u Odeljenje za finansijske poslove pre pauze, gde je tražio šefa likvidature M.M. koji je na godišnjem odmoru, prenosi Telegraf.

Šalter, ilustracija
Šalter, ilustracijafoto: Printscreen / RTS

"Kada je došao u Odeljenje, zatekao je v.d. načelnika D.S. kojoj je poručio da ih je već upozorio da se ne slaže sa bilo kojim obustavama na njegovoj penziji ukoliko to nisu sudske obustave. Nakon toga je poprskao papire i zidove" rekao je izvor tog portala, a preneo Telegraf.

Prema njegovim rečima, penzioner ima obustavu po izvršnom rešenju poreske uprave Republike Srpske zbog neplaćenog poreza.

"On osporava valjanost rešenja navodeći da priznaje samo sud. Osoba je poznata od ranije jer je već nekoliko puta dolazila i pretila da će zbog obustava doći do obračuna", pojasnio je izvor.

U Policijskoj upravi Banja Luka rekli su da je policiji slučaj prijavljen jutros oko 9.50 časova.

"Policiji je prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, te je na teren upućena policijska patrola", rekli su u policiji, a prenosi Telegraf.

Dodaju da policija preduzima sve mere i radnje u vezi sa ovom prijavom, kaže izvor.

Bonus video:

01:43

VIŠE OD 15.000 PENZIONERA IDE NA BESPLATNU REHABILITACIJU: Omiljene destinacije Vrnjačka banja i Banja Koviljača i Sokobanja!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.