POLILA MAJKU I ĆERKU SONOM KISELINOM! Starica mislila da su joj prodale BAJATU RIBU, pa ih brutalno napala!
Foto: Profimedia, Ilustracija

incident u puli

POLILA MAJKU I ĆERKU SONOM KISELINOM! Starica mislila da su joj prodale BAJATU RIBU, pa ih brutalno napala!

Nepoznata žena je navodno sonom kiselinom zalila prodavačicu ribe i njenu ćerku.

Objavljeno:

U ribarnici u Puli oko 10:30 dogodio se stravični napad kada je nepoznata starica zalila prodavačicu i njenu ćerku sonom kiselinom, javlja Glas Istre.

Napadačicu su zadržali prolaznici. Sve se odigralo pred očima zgroženih kupaca i prolaznika. Nepoznata žena je navodno sonom kiselinom zalila prodavačicu ribe i njenu ćerku.

U ribarnicu je stigla hitna pomoć. Iz istarske policije su za Index opisali što se dogodilo.

- To se dogodilo oko 10 i 30. Došla je žena na štand s ribom i prolila nepoznatom tečnošći, pretpostavlja se kiselinom. dve osobe. Delimično je pošpricala dve radnice u dobi od 10 i 44 godine i jednu osobu do 21 godine koja nije radnica, ali je stajala uz štand. Tečnost je bacila 80-godišnjakinja. I ona je povređena. Niko nije teže povređen. Istražićemo o čemu se tačno radi, a 80-godišnjakinju će se verojvtno optužiti za pokušaj nanošenja teške telesne povrede - ispričali su iz istarske policije za Index.

Glas Istre neslužbeno doznaje da je povod za ovaj strašan napad posve trivijalan - žena koja je izvršila napad navodno je bila nezadovoljna jer joj je prodavačica prodala staru ribu.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.