VLADA FEDERACIJE PROGLASILA DAN ŽALOSTI U SREDU ZBOG TRAGEDIJE U GRADAČCU
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo Armin Durgut, Instagram

ZLOČIN KOJI NE PAMTI BOSNA I HERCEGOVINA

VLADA FEDERACIJE PROGLASILA DAN ŽALOSTI U SREDU ZBOG TRAGEDIJE U GRADAČCU

Vlada FBiH je na kraju donela odluku na entitetskom nivou

Objavljeno:

Vlada Federacije na današnjoj telefonskoj sednici donela je odluku da u sredu proglasi Dan žalosti zbog tragedije u Gradačcu.

Ranije je Veće ministara odbilo na nivou države proglasiti dan žalosti, uz obrazloženje da nisu glasali ministri iz RS-a, tačnije Nenad Nešić i Staša Košarac.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Dnevni Avaz

Međutim, Vlada FBiH na kraju je donela odluku na entitetskom nivou. Podsetimo, Vlada Republike Srpske je jutros donela odluku da dan žalosti bude u sredu.

Podsetimo, u Gradačcu je u petak 11. avgusta Nermin Sulejmanović svirepo ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom i Denisa i Džengiza Ondera, koje je poznavao od ranije.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Prethodno je ranio Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa detetom skrivala nakon što je Nermina prijavila za nasilje. Iz tetkine kuće, u kojoj je uspela privremeno da pronađe spas, Nermin je Nizamu sa ćerkicom odvukao u jednu vikendicu nadomak grada gde ju je brutalno pretukao a potom, sve prenoseći na Instagramu, upucao.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.