NERMIN JE PRETIO I ČOVEKU KOJI MU JE SPASAO DETE: "IMAŠ POLA SATA DA DOĐEŠ, UBIĆU I TEBE": Jeziva ispovest Emira
Emir Džinović, Foto: Printscreen/instagram/ emirdzinovic

strašno

NERMIN JE PRETIO I ČOVEKU KOJI MU JE SPASAO DETE: "IMAŠ POLA SATA DA DOĐEŠ, UBIĆU I TEBE": Jeziva ispovest Emira

On kaže da se sa Nerminom video u četvrtak, ali da Sulejmanović ništa nije spominjao

Objavljeno:

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je radio Nermin Sulejmanović, pomahnitali ubica iz Gradačca, otkrio je detalje tragedije koja se dogodila u petak 11. avgusta, kada je Nermin ubio svoju nevenčanu suprugu i još dvoje ljudi.

Emir tvrdi da mu je kobnog dana Nermin rekao "imaš pola sata da dođeš po dete, ubiću i tebe!".

"Radio sam s njim. Porodičan sam čovek. Imam dvoje dece. Ovo što se dogodilo ne opravdavam, ovo ni životinje ne rade. Mene je stid, što sam tog čoveka ikad poznavao. Osećam se izrađeno, izigrano, nemam reči za ovo što je uradio. Mi se poznajemo ceo život, proveli smo detinjstvo zajedno, srednju školu. On je kasnije otišao svojim putem ja svojim, nakon 15 godina sam otvorio teretanu", rekao je Džinović.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram

On kaže da se sa Nerminom video u četvrtak, ali da Sulejmanović ništa nije spominjao.

"Znao sam da je imao problem s Nizamom. Nju sam voleo i poštovao kao sestru svoju. S njom sam bio u jako dobrim odnosima. Svaki problem koji je imala, ja sam ustajao za nju i za njeno dete. Nikakav vid podržavanja prema Nerminu nije postojao. I na tom liveu ja sam njemu napisao brate, pa se to nije povezalo. A ja sam mu pisao, molim te, šta ti je... ne podržavam niti ću ikada to podržavati. To jutro sam od Nermina dobio poziv. Pre toga me otac probudio. Onda me Nermin nazvao i rekao mi upali Instagram gledaj. Ja sam upalio nisam verovao šta je uradio, to je životinjski čin. Prekinuo je live, nakon toga me pozvao i rekao mi hoćes li hraniti dete moje", rekao je Emir za Avaz.

Kaže da mu je nakon toga poslao lokaciju.

"Otišao sam u policijsku stanicu i rekao da znam gde se nalaze. Rekao mi je da dete može umreti jer nije primilo terapiju. Prišli smo s leđa vikendici, gde smo ugledali telo Nizamino. Ispred nje je bilo dete. Čuli smo zvuk, kao plač. Uzeo sam dete u naručje i počeo da bežim. Prepao sam se jer sam video kamere i mislio da će i nas poboti. Sakrili smo se u šumu s policijom. Naišao je auto, policija i odvezli su nas u bolnicu. I dete i mene", ispričao je Emir.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

"Tražio sam da vidim curicu, kad su mi dete doneli čisto, okupano, pogledao sam je i poljubio i rekao "Lena, Emir je uz tebe". Uzeli su dete od mene i otišli", ispričao je vlasnik teretane.

"Posle toga sam vidio live, molio sam ga, brate, nemoj, a to me koštalo jer su ljudi uzeli iz konteksta i misle da ga ja podržavam. Nermin me opet pozvao i rekao "ubiću i tebe hinjo, moli Boga da ne naiđem na tebe. Ja sam mu rekao, reci gde si, doći ću pucaj u mene", rekao je između ostalog Emir Džinović.

Podsetimo, Nermin je u petak 11. avgusta svirepo ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom i Denisa i Ondera Džengiza, koje je poznavao od ranije.

Prethodno je ranio Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa detetom skrivala nakon što je Nermina prijavila za nasilje. Iz tetkine kuće, u kojoj je uspela privremeno da pronađe spas, Nermin je Nizamu sa ćerkicom odvukao u jednu vikendicu nadomak grada gde ju je brutalno pretukao a potom, sve prenoseći na Instagramu, upucao.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.