FORMIRAN PREDMET PROTIV SUDIJE KOJA NERMINU NIJE ODREDILA ZABRANU PRILASKA! Samo 4 dana pre ubistva odbila predlog
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

ODLUKA

FORMIRAN PREDMET PROTIV SUDIJE KOJA NERMINU NIJE ODREDILA ZABRANU PRILASKA! Samo 4 dana pre ubistva odbila predlog

Podsetimo, trostruki ubica Nermin Sulejmanović brutalno je u petak likvidirao svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i ubio još dve osobe

Objavljeno: 10:21h

Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog veća (VSTV) BiH formirao je predmet protiv sudije L. N. iz Gradačca koja je odbila da Nerminu Sulejmanoviću odredi mere zabrane prilaska ubijenoj Nizami Hećimović, a po predlogu policijske uprave Gradačac, piše "Avaz".

"U vezi sa Vašim upitom, želimo da Vas infomišemo da je Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog veća Bosne i Hercegovine formirao predmet po službenoj dužnosti na osnovu članaka objavljenih u medijima o postupanju sudije Opštinskog suda u Gradačcu. Kancelarija će istragom utvrditi relevantne činjenice predmeta, kako bi se ispitali navodi o povredi službene dužnosti sudije u postupku donošenja odluke", navodi se to i u zvaničnom odgovoru iz VSTV BiH za "Avaz".

Podsetimo, trostruki ubica Nermin Sulejmanović brutalno je u petak likvidirao svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i ubio još dve osobe, tri ranio, a zatim počinio samoubistvo.

1 / 7 Foto: Facebook

Samo četiri dana pre ubistva sudija Opštinskog suda u Gradačcu L. N. je donela rešenje kojim je odbila predlog Policijske uprave Gradačac da se Nerminu Sulejmanoviću izreknu mere zabrane uznemiravanja, uhođenja i prilaska žrtvi.

Sud je o tome odlučivao nakon što je Nizama partnera od kojeg je pobegla prijavila za nasilje.

Bonus video:

05:17

ADVOKAT SAVIĆ O DOGAĐAJIMA u BIH

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.