"SEDAM DANA JE BILA KOD MENE, OSMI DAN JE SAZNAO GDE SE KRIJE": Oglasila se tetka brutalno ubijene žene u Gradačcu
Foto: Facebook

NEOPISIVA BOL

"SEDAM DANA JE BILA KOD MENE, OSMI DAN JE SAZNAO GDE SE KRIJE": Oglasila se tetka brutalno ubijene žene u Gradačcu

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici

Objavljeno: 22:44h

Nermin Sulejmanović je juče najpre brutalno pretukao, a onda hicem u glavu ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović. NIzama se od nasilnika krila kod tetke Zijade, ali ju je ubica pronašao i presudio joj. Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene žene kaže za Blic da je Nizama sedam dana bila kod nje sa detetom, pre nego što ju je krvnik našao.

"Sedam dana se krila kod mene"

- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gde se krije - rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

- Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobegla kod mene sa detetom od tog nasilnika - kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

"Ubica je počeo da puca po nama"

O krvavom danu kada je ubica došao na vrata, Zijada kaže:

- Kada je saznao da se Nizama nalazi kod nas došao je na vrata. Prvo je meni pretio pištoljem, pa je mog sina isterao napolje. Onda je uzeo dete i nju odvukao pa počeo da puca po nama. Ranio je mog sina Nedima. Ja sam tada pozvala policiju koja je stigla nakon 20 minuta, iako je naša kuća udaljena samo jedan kilometar - priča vidno potresena žena.

Prema njenim rečima, ćerka pokojne Nizame i Nermina koji je ubistvo svoje nevenčane supruge emitovao na Instagramu, a nju ostavio u lokvi krvi kada je završio svoj krvavi naum je dobro i smeštena je u bolnicu.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Ona je dodala i da porodica poseduje dokument u kome je Nizami odbijena zaštita kada je je prijavlla Nermina za nasilje, a poslednji put to je uradila pre tri dana.

- Da su policija i sudstvo pravovremeno reagovali ova strašna tragedija koja nas je zavila u crno mogla je da se spreči i Niza bi sada uživala pored svoje ćerke - poručila je Zijada Vuković Pamuković.

Nizama Hećimović, Nevzeta Hećimović, Nermin Sulejmanović, Gradačac
foto: Facebook

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espres/ Blic/ Jelena Galamboš)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.