POZNATO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA DETETOM ŽENE KOJU JE MONSTRUM UBIO! Otkrivena sudbina bebe iz Gradačca
Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

OTKRIVENO

POZNATO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA DETETOM ŽENE KOJU JE MONSTRUM UBIO! Otkrivena sudbina bebe iz Gradačca

Nermin Sulejmanović juče je ubio svoju nevenčanu suprugu u svojoj vikendici, a događaju je prisustvovalo i maloletno dete, koje je nakon stravičnog čina jedan od prijatelja ubice odveo na sigurnu lokaciju

Objavljeno: 20:20h

Dete čiju je majku juče u Gradačcu krvnički ubio Nermin Sulejmanović na sigurnoj je lokaciji, a po procedurama starateljstvo je dodeljeno Centru za socijalni rad.

Institucionalno zbrinjavanje će biti u ovakvoj formi dok se detetu ne dodeli staratelj, navode Nezavisne.

Nermin Sulejmanović juče je ubio svoju nevenčanu suprugu u svojoj vikendici, a događaju je prisustvovalo i maloletno dete, koje je nakon stravičnog čina jedan od prijatelja ubice odveo na sigurnu lokaciju.

Devojčicu je nakon ubistva majke, iz vikendice u kojoj je počinjen zločin, odveo jedan od Sulejmanovićevih prijatelja, nakon čega je usledio pregled u Klinici za pedijatriju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Nakon toga, kako je potvrđeno, dete je predato u nadležnost Centra za socijalni rad, čime je na takav način izvršeno institucionalno zbrinjavanje. Ono će kao takvo biti do trenutka kada se detetu dodeli staratelj, piše Klix.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Podsetimo, Sulejmanović je, osim nevenčane supruge juče ubio još dve muške osobe, odnosno oca i sina i ranio još troje ljudi.

Nakon što ga je policija locirala izvršio je samoubistvo.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf/ Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.