ZAKAZALE INSTITUCIJE: Sud u ponedeljak odbio mere protiv Nermina, on u petak izvršio masakar (FOTO)
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

TRAGEDIJA

ZAKAZALE INSTITUCIJE: Sud u ponedeljak odbio mere protiv Nermina, on u petak izvršio masakar (FOTO)

Nevenčanu suprugu ubio je naočigled njihove devetomesečne bebe

Objavljeno: 23:49h

Čitav region šokiran je trostrukim ubistvom koje se u petak dogodilo u Gradačcu u BiH, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu, jednog mladića i njegovog oca, i ranio još troje ljudi.

Nevenčanu suprugu ubio je naočigled njihove devetomesečne bebe, a nakon što ih je prisilno odveo iz kuće gde se ona skrivala sa detetom, i prebacio u vikendicu nadomak Gradačca, gde je supruzi pred kamerama presudio, sve prenoseći na Instagramu.

Nakon zločina koji je Gradačac zavio u crno, saznalo se da je Nermina nevenčana supruga više puta prijavljivala za nasilje, kao i da je sud pre samo nekoliko dana odlučio da se Sulejmanoviću ne izreknu mere zabrane prilaska.

Naime, još početkom jula ove godine, N. H. se obraćala nadležnim institucijama i tražila da je zaštite od nevenčanog supruga nasilnika Nermina Sulejmanovića.

Uspela je ovoga leta da pobegne iz njihove zajedničke kuće sa bebom. Početkom avgusta, sa modricama na licu i telu pomoć je tražila od policije Tuzlanskog kantona. Bojala se da svedoči, samo je tražila pomoć.

Policija je 7. avgusta od Opštinskog suda u Gradačcu zatražila da se Nerminu Sulejmanoviću zabrani prilazak supruzi, međutim, njihov zahtev nije uslišen.

“Odbacuje se zahtev MUP-a TK za izricanje predložene zaštitne mere zabrane uznemiravanja i uhođenja osobe izložene nasilju i zaštitna mera približavanja žrtvi nasilja, te se postupak obustavlja”, presudio je sudija opštinskog suda iz Gradačca, objavila je Istraga.ba, a portal je imao i uvid u rešenje suda.

Četiri dana kasnije Nermin Sulejmanović upada u kuću Nizaminog rođaka gde se ona skrivala. Prema njemu je ispalio četiri metka i pogodio ga u nogu. Nizamu je oteo i odveo na vikendicu u blizini Gradačca. Uključio je kameru i počeo prenos mučenja i ubistva.

“Hajde, k…, reci zašto si me prijavila policiji”, čuje se kako pita Nizamu koja je u tom trenutku, teško pretučena, jedva bila pri svesti.

Malo kasnije pucaće joj u glavu prenoseći sve uživo na Instagramu.

Sulejmanović je potom seo u automobil i krenuo prema centru grada. Na putu će pozvati Denisa Džengiza, mladića s čijom je porodicom već bio u sukobu.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, Nermin Sulejmanović je pre pet godina “zaveo” Denisovu sestru koju je, prethodno, iskoristio kako bi iz kuće njene porodice u Gradačcu ukrao veliku količinu novca. Onder Džengiz, Denisov otac, prijavio je Sulejmanovića policiji zbog krađe novca i “otmice kćerke”.

Porodica je sa Sulejmanovićem vodila i sudski spor, a ročište je trebalo da bude održano sledeće nedelje.

Denisa je ubio ispred jednog ugostiteljskog objekta, dok je bio u vozilu, a potom je hice ispalio i u njegovog oca i majku. Prilikom krvavog pira ranio je i jednog policajca.

Nakon toga beži na jednu farmu nadomak grada, gde ga je policija locirala i opkolila. Shvativši da nema kud, sebi je oduzeo život.

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.