POZNATO U KAKVOM JE STANJU DETE MONSTRUMA IZ GRADAČCA!
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

UŽAS KAKAV SE NE PAMTI

POZNATO U KAKVOM JE STANJU DETE MONSTRUMA IZ GRADAČCA!

Poznat je i identitet ranjenih osoba, koje su zbrinute u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla, a kako su naveli iz ove ustanove, tri osobe koje su ranjene u Gradačcu prevezene u ovu medicinsku ustanovu

Objavljeno: 16:53h

Dete višestrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji je danas ubio tri osobe, je zbrinuto i nije povređeno, potvrđeno je iz Tužilaštva tuzlanskog kantona.

Kako se vidi na snimku koji je objavio na svom instagramu, nakon što je ubio bivšu suprugu i majku devojčice, dete je ostavio te nastavio krvavi pohod.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Poznat je i identitet ranjenih osoba, koje su zbrinute u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla, a kako su naveli iz ove ustanove, tri osobe koje su ranjene u Gradačcu prevezene u ovu medicinsku ustanovu.

"U Gradačcu je ranjen D.O. (23) koji je dovezen na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju gde je pokušana reanimacija, ali je ovaj pacijent preminuo", naveli su iz UKC Tuzla.

Dodaju da N.P. ima povrede donjih ekstremiteta i da je smješten na Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

"Na UKC Tuzla dovezena je i žena L. O. (54) koja ima prostrelne ranu grudnog koša i trbuha. Ona je prvo zbrinuta na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a potom je prebačena u operacionu salu", naveli su iz ove ustanove.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/ Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.