BODIBILDER MONSTRUM HAPŠEN U HRVATSKOJ: Sve se odigralo pre 9 godina, a ovo je RAZLOG!
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

SULEJMANOVIĆ BIO POZNAT POLICIJI

BODIBILDER MONSTRUM HAPŠEN U HRVATSKOJ: Sve se odigralo pre 9 godina, a ovo je RAZLOG!

On je nakon objavljivanja videa ubistva na instagramu pkrenuo i lajv u kom je najavio dalji pohod, a potom i dve fotografije. Jednu porodičnu, a drugu sa ćerkom

Objavljeno:

Nermin Sulejmanović koji je danas u Gradačcu ubio svoju suprugu, snimajući zločin za Instagram, izvršio je samoubistvo pred policajcima. On je u krvavom piru ubio još dvoje ljudi - oca i sina, a ranio troje.

On je rođen je 10. februara 1988. godine u Gračanici, a bio je jedan od uhapšenih 2014. godine zbog pokušaja krijumčarenja velike količine marihuane u Hrvatskoj, prenosi Klix.ba.

Te godine je uhapšen u akciji "Nikita" zbog krijumčarenja 806 kilograma marihuane.

Naime, policija u Hrvatskoj je prisluškivala razgovore 11 dilera, među kojima je bio i Sulejmanović, te ih je uhapsila prilikom dogovorene primopredaje.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Droga je dopremljena iz Albanije u Hrvatsku, odakle je bio predviđen transport u kontinentalni deo.

Dve godine kasnije, Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu za njim 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Ono što je vidljivo iz njegovih profila na društvenim mrežama je da je u poslednjem periodu bio aktivan u svetu fitnesa, davao je privatne časove i učestvovao na takmičenjima.

Podsetimo, on je nakon objavljivanja videa ubistva na instagramu pkrenuo i lajv u kom je najavio dalji pohod, a potom i dve fotografije. Jednu porodičnu, a drugu sa ćerkom.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.