BILA JE NAJLEPŠA I NAJPOZNATIJA DEVOJČICA NA SVETU, A UBIJENA JE SA 10 GODINA: Nezapamćena tragedija!
Džudit Barsi, Foto: Youtube

JOŠ SE PAMTI

BILA JE NAJLEPŠA I NAJPOZNATIJA DEVOJČICA NA SVETU, A UBIJENA JE SA 10 GODINA: Nezapamćena tragedija!

Jednom kad odrastu, dečje zvezde se bore sa psihološkim problemima, koje leče sa zavisnostima, a kasnije im je teško da žive normalno i grade porodicu.

Objavljeno:

Priče o stravičnim sudbinama dece koja su odrasla pod reflektorima Holivuda često pune stupce medija. Jednom kad odrastu, dečje zvezde se bore sa psihološkim problemima, koje leče sa zavisnostima, a kasnije im je teško da žive normalno i grade porodicu.

U taj svet često ih gurnu roditelji koji nisu uspeli da se ostvare i žive život kroz svoju decu, a za neke od njih deca postaju samo dodatni izvor prihoda i način da obezbede ugodan život bez mnogo napora. Oduzimaju im procente zarade, a neki od njih, poput Korija Feldmana, tvrde da nikada nisu videli ni centa od onoga što su zaradili kao deca, jer je sve išlo direktno njihovim roditeljima.

Ipak, neki roditelji idu korak dalje, a to se upravo dogodilo dečijoj glumici Džudit Barsi 1988. godine. Džudi je imala samo 10 godina kada je otac ubio nju i njenu majku, a njihova tela podlio benzinom i zapalio. Zvezda filmova kao što su „Javs the Revenge“, „The Land Before Time“, „Eie of the Tiger“ i „All Dogs go to Heaven“. Devojčica je sve vreme bila veoma zauzeta jer je izgledala mlađe nego što je bila, zbog čega su je, pored filmova, mnogi gledali i u brojnim reklamama.

Ali iako joj se svet poznatih ličnosti iz snova približavao, Barsi je živela pravu noćnu moru. Zbog stresa koji je proživela, prema izvorima bliskim njenoj porodici, pocepala je sve trepavice, kao i brkove svoje mačke.

Njen otac, Arizona Džo Barsi, vodoinstalater po zanimanju, je, prema pričama bliskog saradnika Petera Kivlena, skoro 500 puta ponovio da planira da ubije svoju ženu.

- Pokušavao sam da ga smirim. Pitao sam ga šta će biti sa njegovom ćerkom nakon što je ubio njegovu ženu? - rekao je Kivlen i tvrdi da je Barca odgovorila da bi i on morao da je ubije.

Njegov mozak je bio potpuno izopačen besom koji je osećao prema svojoj supruzi, a jedne kobne srede upravo je to i učinio. Džuditino telo pronađeno je u krevetiću pored ružičaste televizije koju joj je kupio da bi se izvinio što je nasilno počupao za kosu dan ranije.

Iako su roditelji uživali u luksuzu koji im je donosila zarada njihove ćerke, Džo nije prestao da radi. Njegova supruga nije želela da traži razvod jer se plašila, ali je planirala da pobegne od njega, a mnogi veruju da se on odlučio na stravičan potez upravo zato što je sve razotkrio. Neki misle da je kap koja je prelila čašu bila činjenica da je saznao da je Džudit bila u poseti psihologu.

Njegova supruga Marija, koju je zatekla ista sudbina, pokušala je nekoliko puta da reši slučaj u službi za zaštitu dece, ali od njih nije dobila nikakvu pomoć i zaštitu, već su je oni zatvorili posle mesec dana, bez ikakvih posledica. Takođe ga je prijavila policiji zbog porodičnog nasilja, ali on je tada prestao da pije i svima nekoliko puta obećao da će se popraviti.

„Ne možemo spasiti svako dete“, rekao je ipak jedan službenik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.