TRAGEDIJA! Ljubavnica mu otela telefon i poslala ženi poruku, A TO JE KOŠTALO ŽIVOTA!
Timoti Bermer, Foto: Dorset Police

optužen

TRAGEDIJA! Ljubavnica mu otela telefon i poslala ženi poruku, A TO JE KOŠTALO ŽIVOTA!

Oženjeni policajac koji je bio optužen da je ubio dugogodišnju ljubavnicu nakon što je ona njegovoj ženi otkrila da su u vezi osuđen je na 10 godina zatvora.

Objavljeno: 12:46h

Kako je objašnjeno na sudu, Timoti Bremer (41) usmrtio je svoju ljubavnicu Kler Peri tako što ju je zadavio dok su bili u kolima na parkingu. Iznoseći svoju odbranu, policajac je rekao da je njegova ljubavnica, inače medicinska sestra sa kojom je bio u vezi 10 godina, toga dana dok je bila u kolima, uzela njegov telefon i njegovoj ženi poslala poruku "varam te".

Nakon toga, on je pokušao da joj uzme telefon i počeli su da se bore. U početku je tvrdio da ju je slučajno ugušio dok je pokušavao da je izgura iz automobila, ali sud to nije prihvatio kao odbranu već je navedeno da je žena umrla od gušenja koje je nastalo jakim stezanjem vrata.

Dorset police offcier Timothy Brehmer just got away with murder. He killed mother-of-two Claire Parry, 41, in a pub car...

Posted by Justice For Gaia on Tuesday, October 27, 2020

Tokom procesa, obelodanjeno je da je Kler, koja je bila u braku sa Timotijevim kolegom, nekoliko meseci ranije počela da koristi lažne profile na društvenim mrežama kako bi proveraval svog ljubavnika i tada je otkrila da ima još najmanje dve afere sa drugim ženama.

Osuđeni policajac naveo je da njegova ljubavnica toga dana bila veoma besna nakon saznanja o njegom prevarama, pa je uzela njegov telefon i poslala supruzi poruku.

On je na suđenju naveo da je nakon svega razmišljao i o samoubistvu zbog razotkrivanja cele afere.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.