OŽENIO SVOJU MRTVU DEVOJKU! Mladić organizovao MORBIDNU CEREMONIJU, ali priča iza toga je BOLNA
Morbidna ceremonija, Foto: Pear video printscreen

potresno

OŽENIO SVOJU MRTVU DEVOJKU! Mladić organizovao MORBIDNU CEREMONIJU, ali priča iza toga je BOLNA

Njegova 34-godišnja verenica umrla je 14. oktobra nakon pet i po godina borbe sa karcinomom dojke

Objavljeno: 16:00h

Slomljeni mladoženja oženio se za leš svoje verenice na morbidnom venčanju, nakon što je izgubila bitku sa karcinomom dojke pre nego što je mogla da ostvari svoj san o svadbi.

Ksu Šinan (35) iz Kine oženio je nedavno preminulu Jang Liu, nakon što je dan nakon njene smrti otkrio da je preko interneta kupila sve stvari koje je zamišljala na svom venčanju.

Jangino telo je bilo obučeno u prelepu belu haljinu i okruženo ružičastim cvećem tokom ceremonije. Emotivni Ksu se srušio u suzama nakon što je pročitao zavete za venčanje - iako kaže da ga je pokojna supruga zamolila da obeća da neće plakati.

Venčanju, koje je održano u nedelju, u Dalianu u istočnoj Kini, svedočili su porodica i prijatelji para. Tokom zaveta, Ksu je rekao svojoj ženi:

- Celi život ću bolovati, ali neću odustati.

foto: Pear video printscreen

Njegova 34-godišnja verenica umrla je 14. oktobra nakon pet i po godina borbe sa karcinomom dojke. Posvećeni suprug je ostao kraj nje u žalosti sedam dana nakon njene smrti, kao što je to tradicija u Kini. Rekao je:

- Moja žena je govorila da niko ne sme da plače ako umre. Zadržavao sam suze tog dana, ali kada je njeno telo poslato na kremaciju, nisam se više mogao boriti sa tim.

Zaljubili su se 2007. godine dok su bili studenti, a verili su se šest godina kasnije. Ali je Jang dijagnostikovan rak dojke u 28. godini nakon što je doživela bolove u grudima.

Par je odložio svoje planove za venčanje dok je Jang prolazila kroz više operacija i napornih krugova hemoterapije. U 2017. godini se njeno stanje poboljšalo i počeli su da pripremaju venčanje i štede novac za stan. Ali samo godinu dana kasnije, Jangiv rak se vratio - i bilo je gore nego ikad.

foto: Pear video printscreen

Nakon Jangive smrti, Ksu je shvatio da je smrtno bolesna Jang gledala da kupi venčanice pre nego što je umrla. Rekao je:

- Obećao sam da ću joj kupiti najlepšu venčanicu.

I tako je samo dan nakon njene smrti, Ksu ispunio svoje obećanje i kupio svojoj ženi prelepu belu haljinu.

Za vlasnika radnje se priča da je bio toliko dirnut pričom da je Ksuu ponudio bilo kakvu haljinu u po ceni od samo jednog juana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.