BILI SU PAR MESECI U VEZI KADA MU JE REKLA DA IMA RAK: Postupak ovog mladića dirnuo je ceo svet!
Pružio joj je najveću podršku, Foto: Facebook printscreen

i u dobru i u zlu

BILI SU PAR MESECI U VEZI KADA MU JE REKLA DA IMA RAK: Postupak ovog mladića dirnuo je ceo svet!

Planirali su da zajedno žive u Torontu. Nekoliko nedelja pre leta, Emili je dobila užasnu dijagnozu

Objavljeno:

Pacijentkinja sa rakom ispričala je kako joj je dijagnoza ojačala vezu sa dečkom, nakon što se on preselio hiljadama kilometara daleko od kuće kako bi je podržao.

Emili Gosling (31), poreklom sa Bermuda, živela je u Londonu kada joj je u martu ove godine dijagnosticiran rak jajnika.

Danima kasnije njen dečko Dejv Balters (31) napustio je posao i ostavio svoj život u Vankuveru da se preseli u Veliku Britaniju - iako su on i Emili bili u vezi samo nekoliko meseci i nikada nisu živeli u istom gradu.

Par, koji se od tada vratio u Kanadu, ispričao je kako ih zajedničko vreme u Londonu zbližilo još više.

- Jedna pozitivna stvar u vezi sa dijagnozom raka je da smo počeli da živimo zajedno ranije nego što smo planirali, iako situacija nije bila baš onakva kakvu smo planirali - rekla je Emili.

Ona je upoznala Dejva na poslovnom putu, dok je živela u Ontariju. Započeli su vezu kada je ona već isplanirala selidbu u London, i odlučili su da probaju da budu zajedno "na daljinu".

Planirali su da zajedno žive u Torontu. Nekoliko nedelja pre leta, Emili je dobila užasnu dijagnozu.

- Proteklih nekoliko nedelja doživljavala sam noćno znojenje, otečen stomak, bolove u bubrezima i umor, i oni su postajali sve gori - prisetila se ona.

- Moj lekar je rekao da je to moglo biti usled stresa izazvanog preseljenjem ili zbog čira na želucu.

Međutim, dijagnosticiran je rak jajnika ubrzo nakon toga. Odmah je javila Dejvu, koji je ubrzo doputovao kod nje.

Zajedno su otišli na pregled, a nakon toga u šetnju u park gde je Dejv rekao Emili da planira da ostane sa njom.

- Tamo mi je rekao da će napustiti posao i preseliti se u London. Bila sam tako laknuta, ali bila sam i toliko ljuta jer rak nije preuzeo samo moj život, već je preuzeo i njegov.

Emili je započela hemoterapiju krajem marta i u maju se podvrgla operaciji kako bi uklonila tumor. Ali, tu nije kraj njenim terapijama.

- Moja druga operacija zakazana je za 7. oktobar i u komplikovanom sam emotivnom i psihičkom stanju znajući da ću imati još jednu operaciju. Tokom celog ovog procesa Dejv se nikada nije osećao kao da je zarobljen ili ljut zbog neočekivanog preokreta u našem životu. On je najjači čovek kojeg sam ikad srela i bio je tu za mene na svakom koraku. Nešto poput ovoga u čoveku otkriva istinu, a ja imam osećaj kao da ga zaista poznajem. - rekla je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.