RADILA JE U HAMBURGERAJU A SAD ZARAĐUJE MILIONE OD GOLIŠAVIH FOTKI: Kad SAZNATE ko je SLIKA, biće vam MUKA
Pretplatnici mogu zatražiti različite stvari, neki vole kad stenjem njihovo ime, Foto: Printscreen

luda priča

RADILA JE U HAMBURGERAJU A SAD ZARAĐUJE MILIONE OD GOLIŠAVIH FOTKI: Kad SAZNATE ko je SLIKA, biće vam MUKA

Imam i videa kako se tuširam. Ranije sam bila dosta eksplicitna

Objavljeno:

Nema roditelja koji ne bi hteo da pomogne svom detetu da uspe u karijeri i poslu. Ako treba da uskoči nekom uslugom, savetom, da ohrabri. Može se reći da su takve majka i ćerka i njihov mali kućni foto-video posao. Osim što 22-godišnja Bet Spibi zarađuje prodajući svoje gole slike na internetu.

Devojka tvrdi da je od takvih angažmana zaradila oko 130.000 evra za godinu dana. Do prvog miliona došla je uz pomoć majke Džejn (53), inače računovođe. Njena ćerka radila je ranije kao prodavačica u buticima sve dok joj koleginica nije spomenula novac koji se može zaraditi od prodaje seksi slika na internetu. Kako joj je mogućnost bila primamljiva Bet je prvo angažovala gospođu majku za pomoć.

foto: Printscreen

Ova preduzetna porodica živi u okolini Mančestera u Engleskoj. Njihov poslovni model sastoji se od toga da mama Džejn slika fotografije i snima videa svoje ćerke Bet, koja ih tada prodaje na internetu svojim pretplatnicima. Mesečni iznos koji svaki od njih plaća je 12 funti kako bi imali pristup eksplicitnom sadržaju. Budući da je mlada dama 'skupila' oko 1.000 pretplatnika, to znači da zarađuje oko 10.000 funti mesečno.

foto: Printscreen

Kako je Betani postajala popularnija, mogla je angažovati fotografa, a sada s njom radi i asistent koji sadržaj objavljuje na tim stranicama. Tako majka ne mora po ceo dan dirigovati ćerki šta da radi i kako da se namesti. Iako još uvijek Džejn uskače na hitni poziv i eventualne vanredne situacije.

- U početku je moja majka snimala sve slike, čak i one pikantne. Bile su to fotografije u donjem rublju i toplesu. Kako sam se ja više opuštala, tako su i fotografije postajale više eksplicitnije. Na samom početku slikala je svaki dan, a i sada vrlo rado uzme aparat i slika kad god mi je potrebna dodatna slika", objašnjava Bet.

foto: Printscreen

Kaže kako ima punu podršku prijatelja i porodice, svima se sviđa to što rade.

foto: Printscreen

- Očigledno mama nije sa mnom radila ništa eksplicitno, jer time bismo stvarno prešle granicu. To su uglavnom slike u donjem vešu - objasnila je. Budući da sada mnogo zarađuje, zna finansijski pomoći i rodbini, tako da stvarno niko nije rekao ružnu reč, za njihovu neobičnu delatnost.

foto: Printscreen

- Imam i videa kako se tuširam. Ranije sam bila dosta eksplicitna. Radila sam recenzije dildoa, koristila sam različite dildoe ispred kamere i ocenjivala ih. A pretplatnici mogu zatražiti različite stvari, neki vole kad stenjem njihovo ime, na primer. Jednostavno izvlačim novac kada mi dođe, svakih nekoliko dana - objašnjava Bet.

foto: Printscreen

Sav novac koji zaradi, osim što plaća dvoje pomoćnika, ona troši na kupovinu. Priznaje da ga je već mnogo potrošila.

foto: Printscreen

- Mislim da sam kupila isti par Adidas patika u 12 boja. Da budem iskrena grozne su - kazala je Bet. Naravno, napomenula je, pošteno je platila i mami za sav radi i trud koji je uložila u njenu karijeru.

BONUS VIDEO:

LEŽERNO JE VOZIO MOTOR A ONDA GA JE POJURIO TIGAR! Nije mu bilo svejedno (VIDEO)

(Espreso.co.rs/100posto)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.