UMESTO JUTARNJE KAFE, PROBALA JE SKROZ DRUGAČIJE ZADOVOLJSTVO: Ženama će se ovo sigurno dopasti!
Započnite jutro - orgazmom!, Foto: Profimedia

priuštite sebi najbolje

UMESTO JUTARNJE KAFE, PROBALA JE SKROZ DRUGAČIJE ZADOVOLJSTVO: Ženama će se ovo sigurno dopasti!

"Za ovu praksu sam rekla i prijateljima i svi su imali različita iskustva"

Objavljeno: 28.08.2019. 14:00h
  • 6

Karolini je rečeno da jutarnju kafu zameni drugim ličnim zadovoljstvom.

Karolina, koja obožava kafu, teška srca, ali zainteresovano, pristala je na ovu praksu...

- Nemam mnogo poroka u svom životu. Ne pijem mnogo, ne jedem šećer i ne drogiram se, ali svaki dan započinjem s kafom. A potom popijem još jednu ili dve u toku dana. Doživljavam je kao slatku radost, pa time zadovoljim i svakodnevnu želju za desertom.

Međutim, kad je jedan seksualni terapeut kog poznajem predložio da jutro, umesto kafom, započnem orgazmom, moram priznati da sam bila radoznala. Ispostavlja se da je orgazam bolji način da se započne dan jer daje dozu oksitocina ("ljubavnog hormona") i ne izaziva anksioznost kao što to čafa nekad učini.

Odlučila sam se da sedam dana imam tu praksu. Žrtvovala sam se za nauku! Osmog dana sam popila šolju kafe.

Ma koliko jutarnji orgazam bio baš ono što vam treba, nekad ga je teško smestiti u dinamičnom jutarnjem rasporedu. I ne vidim zašto bih morala da biram između ova dva zadovoljstva. Za ovu praksu sam rekla i prijateljima i svi su imali različita iskustva - kaže Karolina.

Bijanka je pokušala za vikend i potvrdila je da se zbog ovog osetila više živom u subotu, ali isto nije mogla da uradi i u nedelju, pa je rekla da ovakav problem nema sa kafom.

Amanda je rekla da joj je orgazam pomogao da skrene misli od potrebe za kofeinom i da joj je šolja čaja posle "samoljubavi" pomogla da se oseća "više opušteno što joj je bilo očajnički potrebno".

Ema, koja radi od kuće, priznala je da ovu praksu upražnjava godinama.

- Ponekad pauzu za kafu imam preko dana ili posle podne. Umesto kafe da me probudi, imam orgazam. To može biti uživanje koje imam sa partnerom ili ljubičastim vibratorom. Svakako mi pročisti misli, umiri me i da mi mali podstrek da se vratim na posao - kaže Ema.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media