ŽENA (45) SE RAZVODI OD SVOG MUŽA, DUHA PIRATA: U braku se promenio, crpi mi energiju!
Amanda je ranije objasnila da je svoju "duhovnu dušu" srela 2014. godine kada se pojavio pokraj nje dok je ležala u krevetu, Foto: Printscreen/ YouTube

AH, TI LJUBAVNI PROBLEMI

ŽENA (45) SE RAZVODI OD SVOG MUŽA, DUHA PIRATA: U braku se promenio, crpi mi energiju!

Ni brakovi sa duhovima piratima nisu kao što su nekad bili, mada ni razlika od 300 godina nije baš zanemarljiva...

Objavljeno:

Raskidi su uvek teški. Jedna žena oplakuje raspad svoga braka sa nekoliko stotina godina starim gusarom.

I ne, on za nju nije duh. Magazin People je prošle godine izveštavao da je Amanda Tig, žena iz Irske, održala ceremoniju venčanja za tristogodišnjeg duha nazvanog Džek.

Amanda je organizovala privatnu ceremoniju na brodu, a da bi brak bio zakonit 45-godišnja žena je angažovala šamanskog sveštenika koji je vodio ovu ceremoniju.

Ali par nije uspeo dočekati ni prvu godišnjicu braka, piše Irish Mirror.

- Mislim da je vreme da svako sazna da je moj brak gotov. Sve ću vam objasniti kada za to dođe vreme, ali sve što ću vam trenutno reći jeste da treba biti vrlo oprezan kada se bavite duhovnošću, to je nešto gde ne smete zabrljati - napisala je Amanda koja ima petoro dece.

Amanda je ranije objasnila da je svoju "duhovnu dušu" srela 2014. godine kada se pojavio pokraj nje dok je ležala u krevetu.

- On je tamnoput i ima crnu kosu. Rekla sam mu kako baš i nisam oduševljena što povremeno imam seks s duhom i htela sam da ozakonimo našu vezu. Želela sam da imamo veliko tradicionalno venčanje, da nosim belu haljinu, meni je to bilo veoma bitno - rekla je Amanda.

Nakon što je otkrila vest o razvodu, Amanda je za Inside Edition otkrila i šta ju je podstaklo na ovaj čin.

- Volela bih da se nikad nisam udala za njega. Volela bih da sam ta zdrava osoba koja sam bila pre nego što sam ga upoznala. Džek je svoje ponašanje potpuno promenio u braku, on je lep odnos prepun ljubavi pretvorio u nešto ružno - rekla je Amanda.

Naime, Amanda je u braku dobila niz zdravstvenih problema i zaključila da Džek iscrpljuje njenu energiju koju dalje koristi za svoje sebične namere.

(Espreso.co.rs / Irishmirror.ie)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.