ISKORISTILA MUŠKI FETIŠ: Ova devojka zarađuje mnogo novca prodajući nešto ODVRATNO!
Roksi zarađuje na fetišu, Foto: Printscreen Instagram

SNAŠLA SE

ISKORISTILA MUŠKI FETIŠ: Ova devojka zarađuje mnogo novca prodajući nešto ODVRATNO!

Roksi je prvo otvorila Instagram profil kako bi procenila koliki bi mogao biti interes za njenu ideju

Objavljeno: 12:16h

Britanka Roksi Sajks (33) tvrdi da zarađuje oko 100 hiljada funti godišnje prodajući svoje smrdljive čarape i cipele preko interneta.

Za ovakav biznis odlučila se motivisana komplimentima koje je dobijala za svoja "prekrasna stopala".

Roksi je prvo otvorila Instagram profil kako bi procenila koliki bi mogao biti interes za njenu ideju i iznenadila se kad je u samo mesec dana prikupila više od 10.000 sledbenika.

Ova investitorka za nekretnine iz Londona ubrzo je stoga počela da prodaje svoje cipele i čarape preko društvenih mreža. Za čarape naplaćuje 20, a za cipele 200 funti.

Četiri godine nakon pokretanja posla, Roksi kaže da zaradi i do 8000 funti mesečno.

- Prvo sam na Instagramu samo pokazivala svoja stopala, a onda sam počela dobivati poruke u kojima su me ljudi molili da im prodam nošene cipele ili čarape. Shvatila sam kako od toga mogu profitirati - rekla je Roksi za The Sun.

Kaže i kako je shvatila da će, bez obzira na godine i starenje, njena stopala uvek biti u mogućnosti ponešto zaraditi. Pažnju koju dobiva od fetišista koji vole stopala.

- Volim ono što radim i nikad nisam imala problema u vezama zbog toga. Sjajan je osećaj doći kući s posla i znati da možete da zaradite još novca fotografišući samo svoja stopala - kaže Britanka.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.