JEDVA SAM ČEKALA DA ZAVRŠIMO U KREVETU: Onda sam saznala šta ga pali i raskinuli smo!
Šokirala se kada je saznala šta njega pali, Foto: Pixabay

šokantna ispovest

JEDVA SAM ČEKALA DA ZAVRŠIMO U KREVETU: Onda sam saznala šta ga pali i raskinuli smo!

Nju je zgrozio partnerov fetiš

Objavljeno:

Morin O'Konor, novinarka časopisa "Kat" (The Cut) je tokom jedne trač partije čula za priču koja ju je iznenadila i pomalo zgrozila.

Prijateljica joj je prepričala trač u kojem je njena kolegica spavala s jednim popularnim pevačem, a u tom je trenutku je imala menstruaciju.

Kad mu je to otkrila on je bio oduševljen, a cela je priča završila njegovim krvlju prekrivenim licem.

Nakon što se raspitala među prijateljima i poznanicima, Morin je shvatila da postoje muškarci kojima ne samo da menstruacija ne smeta nego seks tokom menstruacije smatraju vrlo privlačnim.

Ona je konsultovala stručnjake koji su joj objasnili da su razlozi za to uglavnom fizičke i hormonske prirode a takođe žele da ispadnu alfa mužjaci pošto većina ljudi ne voli krv.

Neke žene smatraju da jedino pravi muškarci nemaju problema sa seksom za vreme menstruacije.

- Pravi muškarac će te oralno zadovoljiti dok imaš menstruaciju i uživaće u tome. Ženama bi se to takođe to trebalo da se svidi jer su u to vreme puno osetljivije - smatra prijateljica novinarke.

I mnoge druge njene prijateljice podelile su svoja iskustva. Jedna je ispričala kako je kratko vreme bila u vezi s muškarcem koji je hteo da ima odnose kad je imala menstruaciju, a druga je u vezi na daljinu morala organizovati susrete tako da se vide za vreme tih dana u mesecu. Ispostavilo se da njenog dečka izrazito pali kad bude umrljan njenom krvlju.

- Dugo sam čekala da završimo u krevetu i to je trebalo da se dogodi sedam dana pre njegove selidbe. Dobila sam menstruaciju, ali nisam htela da odustanem jer nam je to bila poslednja prilika za seks pre nego što on ode. Ispostavilo se da ga to zapravo jako pali. Naterao me da kod njega ostanem još tri dana, koliko je menstruacija trajala. Imali smo seks po ceo dan, ali meni to nije bilo baš privlačno, osećala sam se krivo i prljavo - ispričala je ona.

Na kraju su raskinuli upravo zbog toga što se ona navodno osećala prljavo i odvratno tokom seksa za vreme menstruacije, a on nije bio zaintereovan za drugačiji seks.

- Nekad se pitam da li sam pogrešila što sam raskinula s njim. Video me u najgorem izdanju i to mu se svidelo. S moje točke gledišta izgledao je kao konj s krvavim ustima. Rekao mi je da ukus uopšte nije loš, nego slatkast i da svaka devojka ima drugačiji ukus. To je bila kap koja je prelila čašu - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.