Primetio je da mu iz stana NESTAJU STVARI: Postavio je kamere, a kada je pogledao snimak, POBEGAO JE IZ STANA I ZVAO POLICIJU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Dailymotion

SCENA KAO IZ HOROR FILMA

Primetio je da mu iz stana NESTAJU STVARI: Postavio je kamere, a kada je pogledao snimak, POBEGAO JE IZ STANA I ZVAO POLICIJU (VIDEO)

Nije ni slutio šta će kamere zabeležiti

Objavljeno: 16.05.2018. 19:06h
  • 43

Kada je Džo Kamings primetio da skoro svakog dana nestaje hrana iz njegovog frižidera, odlučio je da uradi nešto u vezi sa tim. Prvo je optužio svoju devojku da je proždrljivica, ali ona je rekla da nema nikakve veze sa celom pričom.

Kupio je kameru i postavio je na skriveno mesto u kuhinji. Nije dugo trajalo i pronašao je stvarni razlog za nestajanje njegove hrane. Ovo je scena kao iz horor filma… Ispostavilo se da je u ventilacionom sistemu njegovog stana živela nepoznata devojka niskog rasta nekoliko nedelja.

Kada je pregledao snimak, Kamings je odmah izleteo napolje i pozvao policiju. Devojka, po njegovim tvrdnjama, nije pričala dok su je odvodili iz stana, nikada je nije video ranije, a sebi je u ventilaciji napravila malo skrovište.

Devojka je živela u ventilacionom sistemu njegovog stana
Devojka je živela u ventilacionom sistemu njegovog stana foto: Printscreen/Dailymotion

Redovno je jela njegovu hranu, mokrila u njegovu sudoperu i sve sklanjala za sobom vraćajući se u ventilaciju. Kako kaže, verovatno se uvukla u stan kroz prozor i odlučila da se tu nastani – policija mu je rekla da im nije prvi put da se susreću sa ovakvim slučajevima.

Njegovu priču je za samo tri dana videlo preko milion i po ljudi, a on se kune da je SVE istina.

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Šta građani misle o Cecinim hitovima u udžbeniku?

(Espreso.rs/Viraler.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media