POLICIJA TRAŽI OVOG ČOVEKA: Žene ostavlja u restoranima, NIKAD NIJE PLATIO RAČUN i tako TRI GODINE! Uvek ima istu FORU I SVAKI PUT PROĐE (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/facebook

KOJI LIK?!

POLICIJA TRAŽI OVOG ČOVEKA: Žene ostavlja u restoranima, NIKAD NIJE PLATIO RAČUN i tako TRI GODINE! Uvek ima istu FORU I SVAKI PUT PROĐE (FOTO) (VIDEO)

Jedna od prevarenih žena medijima je ispričala da je Gonzalesa proverila na internetu i saznala je da je već prevario dve žene na isti način kao i nju

Objavljeno:

Paul Gonzales iz Kalifornije pune tri godine vara žene sa kojima izađe na sastanak, tako što ih ostavi da plate račun.

O njemu su mediji prvi put pisali u martu prošle godine, kada je dve žene nakon sastanka ostavio da plate skupe račune u jednom restoranu u Kaliforniji.

Jedna od prevarenih žena medijima je ispričala da je Gonzalesa proverila na internetu i saznala je da je već prevario dve žene na isti način kao i nju.

Gonzalesu to očigledno ne smeta jer je pre samo nekoliko dana nasamario još dve žrtve.

Gonzales žene upozna onlajn, a onda ih pozove na sastanak. Iako na prvi pogled izgleda sve divno, on tokom večere počne da priča o svojoj bolesnoj tetki, o kojoj on jedini brine.

Nakon toga odlazi u automobil navodno po punjač za mobilni, ali se nikada ne vrati u restoran.

- Naručio je salatu od škampa, filet mignon, pojeo i onda otišao napolje. Rekao mi je da čeka poziv tetke i da mora brzo da napuni telefon. Nakon toga je nestao - kaže jedna žena.

Policija u Kaliforniji pozvala je sve prevarene žene da podnesu prijave protiv njega, jer je takvo ponašanje kažnjivo.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović intervju za Espreso

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.