BIVŠEG VOJNIKA POJELI GUŠTERI: Policajcima bilo MUKA kad su videli ovu scenu! (VIDEO)
Bivšeg vojnika pojeli su njegovi kućni ljubimci - gušteri, Foto: Printscreen/Youtube

UŽAS!

BIVŠEG VOJNIKA POJELI GUŠTERI: Policajcima bilo MUKA kad su videli ovu scenu! (VIDEO)

Nekadašnji Ronaldov šef, Majk Kasadi rekao je da mu je jednom prilikom pokazao ugrize guštera, potvrđujući da su ga životinje i ranije napadale

Objavljeno:

Kad je policija u januaru 2002. godine stigla u stan bivšeg vojnika Ronalda Hafa (42), nisu ni sanjali šta će ih dočekati.

Njegovi kućni ljubimci, veliki gušteri iz roda varana pojeli su komade svog 42-godišnjeg vlasnika. Bili su prekriveni Ronaldovom krvlju i agresivno su siktali prema policajcima.

- Policija je dobila dojavu od zabrinutog rođaka da proveri da li je sve u redu s Hafom nakon što nije došao na posao. Kucali su na vrata, ali niko nije reagovao. Iz stana su se čelu zvukovi. Kad su konačno uspeli da uđu, videli su beživotno telo kako leži uz vrata. Gušteri su imali oko usta i po vratu krvi, znali smo da žvaču komade njegovog tela- rekao je Trinidad Navaro, bivši šerif okruga Njukasl, za Animal Plenet.

Do danas nije otkriveno da li su gušteri napali i živog pojeli Hafa ili je trgovac automobilima iz Delavarea umro prirodnom smrću, nakon čega su se ljubimci koji su slobodno šetali stanom počastili njegovim mesom.

- Smrad se širio iz njegovog stana, mogao sam da ga osetim u našem kupatilu. Videlo se da su ga napali gušteri, videli su se tragovi njihovih zuba na Ronaldovom telu - rekao je komšija Džef Vildonger.

Nekadašnji Ronaldov šef, Majk Kasadi rekao je da mu je jednom prilikom pokazao ugrize guštera, potvrđujući da su ga životinje i ranije napadale.

- Našli su ga blizu vrata, kao da je hteo da pobegne. Jedan od policajaca je rekao da je Ron bio još živ kad su počeli da ga jedu. Oni su ga ubili - rekao je Majk.

Ovi gušteri iz roda varana u divljini se hrane malim životinjama, kao što su miševi i pacovi. Kao kućni ljubimci hrane se sirovom piletinom.

Iako su u Americi popularni kao egzotični ljubimci, smatraju se izuzetno opasnima zbog oštrih zuba i otrova koji sadrže. Otrov ne mora biti nužno fatalan, ali utiče na protok krvi i može dovesti do nesvesti.

BONUS VIDEO: (KURIR TV) HTEO DA SE RAZNESE "BOMBOM" PRED SKUPŠTINOM! Bivše vojno lice hteo da uđe sa eksplozivom u Skupštinu?!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.