DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI SLUČAJ NA SVETU? Zatrudnela posle oralnog seksa!
Foto: AP

fenomeni

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI SLUČAJ NA SVETU? Zatrudnela posle oralnog seksa!

Retki slučajevi trudnoće zaprepastili su cele timove lekara i ušli u anale medicinskih misterija
Objavljeno: 14:52h

Ako ste uvereni da je jedina mogućnost trudnoće nakon konvencionalnog kontakta penisa i vagine, ovi slučajevi će vas zaprepastiti.

Iako su mogućnosti za tako nešto izuzetno male, lekari potvrđuju stvarne slučajeve ovakvih začeća koji su ušli u istoriju kao medicinske misterije. Trudnoća nakon oralnog seksa:

Ova priča uključuje napad nožem, 15-godišnju djevojku, njenog novog dečka, kao i bivšeg.

Tokom svađe koje je izbila, devojka je nožem ubodena u stomak, nakon čega je hitno odvežena u bolnicu. U tom trenutku se sve izuzev rane koja je zbrinuta činilo u redu, pa su je, nakon što se oporavila od operacije, lekari poslali kući. No, devet meseci kasnije, žena je ponovo primljena u bolnicu zbog bola u abdomenu. Nakon opsežnih testova i pregleda, lekari su zaključili da je trudna.

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovo su efekti "krokodil" droge!

No, važno je istaći dve specifičnosti medicinskog stanja ove žene - prva je to da nema vaginu, zbog čega je trudnoća bila apsolutni šok, a druga je kako je neposredno pre napada nožem svog novog dečka oralno zadovoljavala. Ceo izveštaj o slučaju objavljen je u zvaničnom medicinskom izveštaju. Najverovatnije rešenje za misteriju ove trudnoće, koje su lekari ponudili, bilo je to da je sperma dobila pristup reproduktivnim organima putem povređenog probavnog trakta.

Osnova svega je to da sperma može plivati i preživeti, ali lekari kažu kako ne treba previše brinuti, jer su šanse da se ovako nešto dogodi zaista minimalne, a ovaj su slučaj nazvali "savršenom olujom okolnosti" koje su rezultirale začećem, što znači da se, u svoj verovatnoći, neće ponoviti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.