BORBA TITANA! Audi ili BMW? Napokon smo saznali ko je BOG PUTEVA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

i pobednik je...

BORBA TITANA! Audi ili BMW? Napokon smo saznali ko je BOG PUTEVA! (FOTO) (VIDEO)

Takmičenje između dva, uz Mercedes, najveća nemačka brenda je odlično za potrošače jer se na taj način rivali usavršavaju

Objavljeno: 22:06h

Luksuzni veliki automobili

Pobednik: Audi A7 2017.

Audi A7 je najbolje ocenjen veliki luksuzni auto. A7 sa startnom cenom od oko 55.000 evra ima najbolji enterijer u luksuznoj klasi. Ima i izuzetan niz standardnih funkcija. Impresivne su i performanse motora koje vam neće "pojesti" gorivo!

BMW serija 6 ima mnogo visokih ocena, ali mu je i početna cena veća oko 70.000 evra. Njegova visoka cena je bila ta koja mu nije donela pobedničko mesto u ovoj klasi.

Super luksuzni automobili

Pobednik: IZJEDNAČENO!

I Audi i BMW se takmiče u ovoj klasi. Predivni i spolja i iznutra, oba imaju nekoliko opcija za korišćenje motora i poprilično su ekonomični ako razmislite koja je klasa automobila u pitanju.

BMW serije 7 i Audi A8 imaju 5 sedišta sa dosta prostora za putnike i napred i pozadi.

Serija 7 nudi i hibridni model od ove godine, a ima i najveći gepek u ovoj klasi, dok A8 ima najmanji. Pogon na sva četiri točka je standardan na A8, a optimalan u seriji 7. Imaju jednak rezultat i zato ni ovde nema pobednika.

Karavani

Pobednik: Audi Allroad 2017.

Audi Allroad i BMW serije 3 Sport Karavan su u vrlo tesnoj trci, ali ipak Allroad izlazi kao pobednik zbog više standardnih funkcija i ukupnog prostora.

On je najbolje plasirani karavan za porodice 2017. godine. Ima 252 konjske snage, turbo 2-litarski četvorocilindrični motor koji s lakoćom ide preko loših puteva. Allroad je dosta skuplji u odnosu na ostale karavane i cena mu se kreće od 40.000 evra što je skuplje od BMW, ali..

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.