BORBA TITANA! Audi ili BMW? Napokon smo saznali ko je BOG PUTEVA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

i pobednik je...

BORBA TITANA! Audi ili BMW? Napokon smo saznali ko je BOG PUTEVA! (FOTO) (VIDEO)

Takmičenje između dva, uz Mercedes, najveća nemačka brenda je odlično za potrošače jer se na taj način rivali usavršavaju

Objavljeno: 22:06h

I BMW i Audi imaju sedam automobila u klasi malih luskuznih vozila. Nijedan od njih nije izbacio luksuzni veliki SUV u 2017. godini. Ipak, oba brenda otkrila su SUV koncept za 2018. godinu: BMW X7 i Audi Q8.

Hajde da zakoračimo u ring i pogledamo svih 9 rundi borbe brendova!

Luksuzni mali automobili

Pobednik: Audi A4 2017.

Audi i BMW su definitivno najveća konkurencija u ovoj klasi automobila. BMW ima 4 automobila u ovoj klasi, a Audi 3.

BMW serija 4 ima jače motore, ali redizajnirani A4 nam donosi sjajne performanse, plus lepši enterijer. A4 ima ogroman prostor na zadnjim sedištima što je jako teško naći u ovoj klasi automobila.

Oba vozila imaju jake ocene kad je u pitanju pouzdanost, a kako i ne bi. A4 ima odlične ocene u bezbednosti, ali BMW još uvek nije zvanično ocenjen. A4 je takođe proglašen za najbolji mali luksuzni automobil za "te pare" u 2017. godini.

Luksuzna srednja klasa

Pobednik: IZJEDNAČENO!

BMW 5 serija i Audi A6 su jednaki u ovoj klasi. Malo je nezgodno izabrati boljeg, motori su slični, skoro pa isti, ali A6 možda malo vodi kad su u pitanju performanse. A6 je ocenjen čistom desetkom za bezbednost.

BMW je zato dizajniran da pruži maksimalni mogući komfor. Duge vožnje s njim nisu nikakav problem. Oba vozila su iste jačine i sve u svemu u ovoj klasi nema pobednika.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.