TENISKA LEGENDA: Novak je velikan i ne znam ko bi sada uopšte mogao da unapredi njegovu igru!
Foto: AP

problem budućeg trenera

TENISKA LEGENDA: Novak je velikan i ne znam ko bi sada uopšte mogao da unapredi njegovu igru!

Čovek koji je bio specijalista za dubl kaže da nije iznenađen rastankom Bekera i srpskog tenisera
Objavljeno:

- Nisam iznenađen što su prekinuli saradnju, jer često trener prvi ode kada igraču padne forma. To nekada nema veze sa trenerom, a mislim da je to slučaj i sada. Sa Borisom u timu, Novak je pravio neverovatne rezultate. On je bio doveden da pomogne u igri na travi i u finalima Gren slemova i to je uradio. Pitanje koje ćemo svi postavljati sledećih meseci jeste "Šta Novak mora da uradi da bi se dalje poboljšao" - rekao je Vudbridž.

Počelo licitiranje s Bekerovim naslednikom: Kladionice nude Vilandera Noletu, a strani mediji napravili listu s 5 imena!

foto: Reuters

Nekadašnji višestruki šampion Vimbldona u konkurenciji parova, je istakao jedan važan problem, a to je kako bi neki novi trener mogao da unapredi Đokovića, pa zato veruje da neće tražiti novog člana stručnog štaba.

- Novak Đoković je velikan sada i biće teško nekome da ga trenira, jer pitanje je kako neko može da ga nadogradi? Ne znam nikoga ko bi to mogao sada da uradi i zato je logično da će se vratiti timu koji je dobro funkcionisao u prošlosti, a to su Vajda i ostatak te ekipe - dodao je Vudbridž.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.