LEGENDA PORUČUJE: Đokoviću, potraži STRUČNU POMOĆ i spasi nas agonije!
Novak Đoković, Foto: Profimeida

NEOČEKIVAN SAVET!

LEGENDA PORUČUJE: Đokoviću, potraži STRUČNU POMOĆ i spasi nas agonije!

Grend slem šampionka smatra da najbolji teniser sveta mora da porazgovara sa stručnjakom za nauku i medicinu

Objavljeno:

Jedna od najboljih dubl igračica u istoriji Pem Šrajver šokirana je odlukom Novaka Đokovića da ne igra ako mora da se vakciniše i smatra to užasnom vešću za njega i za tenis.

Šrajver, koja je osvojila 21 grend slem titulu u karijeri, kaže da bi neko od stručnjaka iz Srbije morao da porazgovara sa Novakom.

Pem Šrajver, Sport, Tenis
foto: Profimedia

- Nadam se da bi prava osoba od poverenja, koja je stručnjak za nauku i medicinu, a verovatno bi morala da bude iz Srbije, mogla da sedne i pokaže Novaku, odnosno da ga provede kroz sve korake koji nauku i medicinu čine pouzdanim i sigurnim u stavljanje u njegovo telo. Njegova odluka je užasna za tenis. Nije dobra ni za njega. Očigledno je da on čvrsto stoji kada su u pitanju njegova ubeđenja i principi oko unošenja nečega što bi moglo da povredi njegovo telo. Bilo bi dobro čuti njegovo obrazloženje na neki način, ali to onda postavlja i više pitanja. Najveće od njih je da li će on zaista imati otvoren um da se vakciniše kasnije ako mu dokažu da je vakcina bezbedna - kaže Šriverova, a preneo je "Eurosport".

Posle Novakovog intervjua u kome je rekao kako se neće vakcinisati ni po cenu Grend slem titula, teniska javnost se žestoko uzburkala.

Ima onih koji ga osuđuju, ali dosta je i onih koji su stali na njegovu stranu...

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.