DOBRE I LOŠE VESTI! Britanac u TOTALNOJ neverici zbog Đokovića!
Novak Đoković i Tim Henman, Foto: Profimedia

što mu je ovo trebalo?

DOBRE I LOŠE VESTI! Britanac u TOTALNOJ neverici zbog Đokovića!

Najbolji teniser sveta dobio podršku Tima Henmana, ali...

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se oglasio po prvi put posle haosa u Australiji i svetu stavio do znanja, da će ako treba propustiti učešće na Grend slemovima, ako je uslov za nastup vakcinacija!

Njegov nedvosmisleni stav je izazvao more komentara, a najviše je onih razočaranih zbog činjenice da najvećeg svih vremena verovatno neće gledati na najvećim turnirima.

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman je jedan od njih...

Đoković kaže da bi preskočio Rolan Garos i Vimbldon ako bi turnir insistirao na tome da svi igrači moraju da budu vakcinisani.

Tim Henman
foto: Profimedia

Britanac je stao na njegovu stranu i pokazao razumevanje.

- Razumem njegovu zabrinutost. Ponovio bih da je apsolutno njegova stvar da li ima vakcinu ili ne. Kao bivši igrač i ljubitelj tenisa, to verovatno nije bilo ono što sam želeo da čujem u tom intervjuu, ali verovatno je ono što sam očekivao - rekao je Henman i dodao:

- Kako je sam slobodno priznao, biće mu strogo ograničeno gde može da putuje i samim tim i da igra bez vakcine. Time što sebi oduzima priliku da se takmiči na grend slemovima, on sigurno ugrožava svoje šanse da bude najveći igrač svih vremena i mislim da to dovoljno govori o njegovoj hrabrosti, uverenju i stavu da je to ono što je najbolje za njega. Mogli biste pomisliti da će vrlo malo toga uticati na njegovo mišljenje - naveo je Henman.

Takođe, Henmann je imao dobre vesti za Đokovića. Rekao da ne postoji trenutno nikakva prepreka u vladinim uredbama koje bi zaustavile Đokovića da igra u Londonu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.